FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

Liga Profesionistă de Fotbal pregăteşte lansarea posturilor LPF TV şi LIGA 1 TV!

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 martie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 22 martie 2013 14:18

Liga Profesionistă de Fotbal a demarat oficial procedurile pentru a lansa propriile televiziuni - LPF TV şi LIGA 1 TV -, care ar urma să emită de la începutul anului 2014, a declarat vineri Dumitru Dragomir, preşedintele LPF.

Liga Profesionistă de Fotbal a solicitat Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci ( OSIM) înregistrarea mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV, făcînd astfel primul pas oficial pentru lansarea propriilor televiziuni. Cererea de înregistrare a mărcilor LPF TV şi LIGA 1 TV a fost depusă la OSIM în data de 14 martie 2013. Pentru ambele mărci, Liga a solicitat înregistrarea în clasele "Educaţie; instruire; divertisment; activităţi sportive şi culturale", "Telecomunicaţii" şi "Publicitate; conducerea şi administrarea afacerilor; lucrări de birou". "Eu fac propunerile, dar hotărăşte Adunarea Generală, care cred că va fi în iunie-iulie", a spus Dragomir.

"Urmează să depunem actele şi la CNA"
Preşedintele LPF a mai spus că Adunarea Generală va decide dacă va exista o singură televiziune, pentru care se va alege una din cele două denumiri LPF TV şi Liga 1 TV, sau dacă vor exista două televiziuni cu aceste denumiri. Dumitru Dragomir a precizat că la proiectul lansării propriilor televiziuni lucrează de la începutul acestui an două echipe, una din ţară şi una din străinătate, urmînd să fie depuse solicitări în acest sens la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), instituţia care emite licenţele audiovizuale pentru ca un post TV să poată emite.

"Urmează să depunem şi la CNA. Facem actele deocamdată. Suntem în faza incipientă a discuţiei, căutăm soluţii şi umblăm prin lume să vedem cum are Franţa, cum are Italia, cum are Germania, cum are Austria, cum au ţările din jurul nostru", a explicat Dragomir. "Să vedem dacă sînt interesaţi proprietarii de cablu. Dacă sînt interesaţi, atunci intrăm într-un parteneriat cu ei", a mai spus preşedintele LPF.

"Fotbal, handbal, filme şi K1"
Pe de altă parte, Dumitru Dragomir a spus că televiziunile Ligii Profesioniste de Fotbal nu vor transmite numai meciuri de fotbal.
"Eu eu am planul meu să rezolv cu Federaţia să luăm şi Cupa României, să luăm şi Divizia B, să luăm tot, să facem un contract şi cu Federaţia Română de Handbal. Sîntem în discuţii avansate pentru sporturile de echipă. Vom avea şi fotbal şi filme artistice şi show-uri pe teme sportive. Plus lupte K1, toate felurile de lupte", a spus Dumitru Dragomir.

El a precizat că, dacă Adunarea Generală a LPF îi va accepta propunerile, televiziunile LPF vor emite de la începutul anului 2014.
De asemenea, Dumitru Dragomir a spus că televiziunile pot să fie lansate înaintea organizării unei noi licitaţii pentru drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I. Dragomir a precizat că Adunarea Generală va decide cînd va fi organizată licitaţia pentru meciurile din Liga I începînd cu sezonul competiţional 2014/2015.

Sursă: Mediafax

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
petrusm
petrusm  •  22 Martie 2013, 19:25

SI CINE SE VA UITA LA ACESTE POSTURI ALE NASULUI SI ORACOLULUI ? MAI BINE SI MAI FAIR ESTE SA LASE PE ALTII LA CONDUCEREA FOTBALULUI .... DEJA AUDIENTA ESTE IN CADERE URIASA DE CAND CRAIOVA , ARGESUL , TIMISOARA , UTA , NU MAI SUNT IN LIGA I A .

stiintza4ever
stiintza4ever  •  22 Martie 2013, 16:42

Daca isi fac si televiziune chiar ca nu-i mai da nimeni jos din fruntea fotbalului. Daca Chavez n-avea televiziune nu ramanea presedinte 13 ani. Se pare ca Mitica a inteles bine puterea pe care ti-o da media. Mai ramane sa voteze Adunarea Generala. Adica mojicii care au ridicat cartonasele la dezafilierea Craiovei. Adica cei care conduc destinele cluburilor ai caror suporteri se plang pe aici prin comentarii.

gymd
gymd  •  22 Martie 2013, 16:37

Va rog sa-mi spuneti si mie pe ce retea de cablu tv vor fi bagate ?????? cumva pe RCS & RDS ????

Vezi toate comentariile (16)
Comentează