FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, SÎMBĂTĂ, 20:30, ANTENA 1 ŞI LIVEVIDEO PE GSP.RO

"Lippi" cere sprijinul suporterilor prin intermediul GSP » Scrisoarea lui Stoichiţă către fani

Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua +5   FOTO
Mihai Stoichita, Stoichita, Steaua

Articol de - Publicat vineri, 19 februarie 2010 00:00

Antrenorul roş-albaştrilor şi-a pus gîndurile pe hîrtie şi a trimis epistola la Gazetă: "Publicaţi-o în ziar, vă rog, e important ca suporterii să ştie ce simt şi ce-mi doresc"

"Dragi suporteri,
Vă scriu cu doar cîteva zeci de ore înaintea startului returului. Un retur în care toţi steliştii visăm la titlul cu numărul 24. Trebuie să realizăm că avem o şansă mare să fim din nou campioni în România. Doar împreună vom fi mai mulţi, iar dacă vom fi mai mulţi, vom fi mult mai puternici şi, probabil, imposibil de învins.

Îmi doresc ca atît la meciurile din Ghencea, cît şi la cele din deplasare, să ne fiţi alături, să ne încurajaţi şi să ne susţineţi cum numai voi ştiţi. Deşi se spune despre voi că sînteţi al 12-lea jucător, eu cred că, de fapt, aveţi primul tricou de titular în echipa Stelei.

Mi-aduc aminte de atmosfera incendiară de la meciurile cu PSG, Fenerbahce, Bastia, ca să dau doar cîteva exemple din urmă cu 11-12 ani, cînd echipa era împinsă de la spate de un public formidabil. Aşa îmi doresc şi acum, iar dacă va fi aşa, atunci în seara zilei de 22 mai, cînd e programată ultima etapă, sînt convins că ne vom putea bucura împreună.

Avem o viaţă prea scurtă ca să stăm certaţi. Avem o şansă prea mare să luăm titlul ca să fim dezbinaţi. Avem un vis comun prea frumos, să jucăm la toamnă în Champions League, pentru a nu ne da acum mîna.

Vă aştept pe toţi alături de noi, iar prima întîlnire v-o dau chiar la meciul cu Ceahlăul, de sîmbătă seara.

Nu termin fără să mai adaug ceva. La finalul campionatului, mă voi simţi împlinit cu adevărat ca antrenor al Stelei dacă, pe lîngă cucerirea titlului, voi vedea din nou stadionul Ghencea plin.

Cu simpatie,
Mihai Stoichiţă"

2.500 de fani au primit din partea clubului interdicţie de a mai intra pe stadion pentru că în tur au contestat conducerea

11.000 de suporteri pe meci au fost, în medie, la partidele acestui sezon în Ghencea. E cea mai mică medie a ultimilor ani!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (190)
 •  19 Februarie 2010, 20:17

bravo stoichita..poate e doar o strategie..aceasta scrisoare...mie imi place sa cred ca e din suflet... oricum..sunt stelist..si voi ramane stelist sper sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus..si..sper sa pot sa ajung la cat mai multe meciuri cu steaua..si sa nu mai vad bataie si injuraturi si circ la meciuri..ci doar fotbal... asa cum in multe tari se poate..ar trebui si la noi FORTA Staeauaaaaa!!!

 •  19 Februarie 2010, 19:01
Postat de ockiu pe 19 Februarie 2010, 17:35

cu ce are steaua acum in lot voi vreti titlu? vin si suporterii atunci vor avea ce sa vada/ atata timp cat cimpanzeul de jiji o sa fie'n loja ghencea va fi goala!

tu sa vorbesti in numele tau nu si in numele celorlati..asa ca ciocu mic si daca te numesti stelist VINO LA STADION si lasa-l pe gigi ca nu el joaca...joaca echipa... joaca STEAUA!!!!

 •  19 Februarie 2010, 18:37

alaturi de STEAUA la bine si la greu...mult succes in retur...mai vb...

Vezi toate comentariile (190)
Comentează