LIGA 1  ·  STEAUA

"Lippi" improvizează » Stoichiţă nu are la dispoziţie cinci titulari pentru partida cu Ceahlăul

Gardoş e blocat pe postul stoper, astfel că va fi avansat închizător
Gardoş e blocat pe postul stoper, astfel că va fi avansat închizător

Articol de — Miercuri, 09 Mai 2012, 00:00

Steaua a cîştigat la Chiajna, dar a pierdut 5 oameni de bază pentru meciul cu Ceahlăul Piatra-Neamţ, de mîine seară, de la 21:30.

Chipciu, Bourceanu şi Bălan sînt suspendaţi, în timp ce Latovlevici şi Bicfalvi s-au accidentat. "Lato" a fost călcat de Krumov şi a suferit o contuzie puternică pe tibia stîngă, părăsind stadionul în cîrje, în timp ce mijlocaşul central are probleme la genunchi şi nu va putea fi refăcut pînă la ora jocului cu nemţenii.

Astfel, în confruntarea cu Ceahlăul, Stoichiţă va trimite pe gazon mai mulţi jucători care au evoluat foarte puţin în acest retur. La mijloc, Gardoş va fi "închizător", iar perechea sa, Răduţ. În banda dreaptă, în lipsa lui Chipciu, va evolua Tatu, brazilianul jucînd pe acest post şi la Chiajna, după ce l-a schimbat pe Bălan.

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

N-a fost recunoscut în Ghencea

Managerul general Mihai Stoica a fost pus într-o situaţie penibilă în momentul cînd a vrut să meargă la antrenamentul echipei. Soldatul care se ocupa de paza bazei nu l-a recunoscut pe MM şi nu a vrut să-i permită accesul. "Nu ştii cine sînt eu?! Cum să nu mă laşi să intru?!", i-ar fi spus Stoica militarului conform onlinesport.ro. A fost nevoie ca managerul să-şi dea ochelarii de soare jos pentru a fi recunoscut de paznic.

Scump sub Tîmpa
Biletele pentru partida dintre FC Braşov şi Steaua, de lunea viitoare, vor fi puse în vînzare astăzi, de la ora 12:00. Conducerea "stegarilor" a anunţat că tichetele la peluze şi tribuna a II-a vor costa 25 de lei, cele de la tribuna I, sectoarele S şi T, 35 de lei, iar la fotolii 150 de lei. În Ghencea, la meciul cu Ceahlăul, biletele costă 5 lei la peluze, 15 lei la tribuna a II-a, 20 de lei la tribuna întîi, 40 de lei la "0" şi 75 de lei la fotolii.

"Chiajna a fost moale!"
Directorul sportiv al lui FC Vaslui, Daniel Stanciu, a fost surprins de replica slabă dată de Concordia în partida cu Steaua: "De la venirea lui Reghecampf, Chiajna joacă altceva, dar cu Steaua nu s-a întîmplat acest lucru. Reghe e singurul care poate da explicaţii, mai ales că le-a lipsit doar un jucător, Rocha. Chiar dacă mai primeau şi alţi stelişti cartonaşe roşii, tot ei ar fi cîştigat!".Nu doar medicii răbufnesc. Şeful ISU Sibiu protestează față de incorectitudinea raportărilor COVID. „Este incredibil ceea ce se întâmplă„

Libertatea

Comentarii (5)

neko00  •  09 Mai 2012, 11:04

Tibi Balan trebuie sa joace titular.

draki  •  09 Mai 2012, 10:17

Latovlevici a fost calcat ? sau atacat brutal pentru care jucatorul a primit doar galben ?

armion  •  09 Mai 2012, 09:59

FORTA CEAHLAUL !!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (5)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga World

Digi 3
Program TV complet

Liga 1