FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lista de vară a Stelei » Aproape campioni, "roş-albaştrii" şi-au stabilit ţintele de transfer

Daniel Chima(în duel cu Bourceanu) i-a impresionat pe stelişti
Daniel Chima(în duel cu Bourceanu) i-a impresionat pe stelişti

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 23:45

Rivalele Stelei s-au cam consolat cu ideea că în acest sezon n-au nici o şansă în lupta cu "roş-albaştrii". Aflaţi pe val, steliştii s-au grăbit să-şi "prepare" lista de cumpărături pentru la vară.

Principala ţintă a liderului va fi achiziţionarea unui atacant. Doi jucători au fost trecuţi pe această listă: nigerianul Daniel Chima şi Denis Alibec.

Chima (21 de ani), atacantul lui Molde, l-a impresionat pe Reghecampf în meciurile directe din grupele Europa League, dar este o ţintă greu de atins din cauza preţului ridicat cerut de norvegieni.

Alibec are un început de an slab la Viitorul, dar Gigi Becali a anunţat că-l va transfera în vară, după ce Reghe a promis că "va face din el mare atacant".

Concurenţă mare şi la mijloc
Chiar dacă dau 5 mijlocaşi la naţională, steliştii au pus ochii pe trei jucători din linia mediană. Nicolae Stanciu de la Vaslui ar putea să le facă concurenţă lui Tănase, Adi Popa şi Chipciu. Gigi Becali a anunţat un alt posibil transfer: Laurenţiu Iorga de la Oţelul. Mijlocaşul ofensiv e pe placul patronului şi s-ar putea îmbrăca şi el în roşu şi albastru peste cîteva luni.

Pe posturile ocupate de Bourceanu şi Pintilii, Reghecampf l-ar vrea pe Dan Nistor, fotbalist ce ar putea veni gratis la vară, cînd îşi încheie contractul cu Pandurii.

Înlocuitor pentru Chiricheş
Cum Vlad Chiricheş are şanse mari să primească o ofertă bună la vară şi să plece din Ghencea, steliştii sînt nevoiţi să upgradeze şi defensiva. Primul pe listă este Ousmane Viera, căpitanul Pandurilor, şi el jucător ce poate fi adus liber de contract la vară.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
mihaienache
mihaienache  •  26 Martie 2013, 06:23

ala de la molde a zis clar ca nu vine petricaaaaaa lasa minciunile:))

ucigasss
ucigasss  •  25 Martie 2013, 18:40

Chima este cotat la 900.000 €, din cate imi amintesc costea cel mic a costat mai mult "desigur ca si-a facut banii" .

axi1
axi1  •  25 Martie 2013, 18:37
Postat de daniels7714 pe 25 Martie 2013, 16:39

Herea , Stanciu si BAWAB ar trebui ...

Glumesti cu Herea...

Vezi toate comentariile (27)
Comentează