FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

Lista scurtă pentru banca celor de la FCSB are 5 nume » Trei dintre ei i-au mai antrenat pe roș-albaștri

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 21:42

Narcis Răducan este de părere că pe lista lui Becali pentru banca FCSB-ului nu sunt mai mult de cinci nume, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va pleca de la echipă la finalul sezonului.

"Cred că Reghecampf e cel mai bun antrenor al Stelei din ultimii 10 ani. Normal că sunt multe opțiuni, dar probabil că se va confirma: sunt patru sau cinci antrenori care pot veni la Steaua.

Dan Petrescu, Cosmin Olăroiu, Edi Iordănescu, Mirel Rădoi, când își va lua licențele, poate fi o opțiune și Dică la un moment dat. Edi Iordănescu, dacă nu e primul, e al doilea. Eu cred că este unul dintre cei mai buni antrenori români. Înaintea lui ar fi Dan Petrescu.

Cred că e puțin probabil să ajung cu el dacă ajunge la Steaua, pentru că în ultima vreme nu am vrut să mai îmbrățișez niciun proiect autohton", a spus Narcis Răducan la TV Sport ro.

Dintre cei cinci menționați, Cosmin Olăroiu, Mirel Rădoi și Emil Dică, în calitate de antrenor secund, au mai stat pe banca roș-albaștrilor de-a lungul timpului.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
para.para
para.para  •  12 Mai 2017, 19:56

Singurul care se potriveste atat lui fcsb cat si mai ales lui becali, este nimeni altul, inegalabilul, fostul mare, legendarul...... Mihai Stoichita.

1035504319811062
Romeo Daniel  •  12 Mai 2017, 11:55

Dan Petrescu nu va ajunge niciodată sa antreneze Steaua cat va fi "interlopul" patron. El are nevoie doar de *** care sa asculte de el. GIGINHO va face echipa și dacă se pierde va fi dat afara antrenorul :-)) cu Becali patron Steaua a avut doar 3 antrenori peste care nu a intervenit (nu ca nu ar fi încercat dar nu au fost deacord)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

lukducu
lukducu  •  12 Mai 2017, 08:02

pe Dica il cheama Nicolaie nu Emil ,,ziaristilor"

Vezi toate comentariile (7)
Comentează