FOTBAL  »  Superliga  »  TIMIŞOARA

Lista Timişoarei: spune-i lui Sabău ce trebuie să cumpere!

Ioan Sabau
Ioan Sabau

Articol de GSP - Publicat joi, 31 decembrie 2009 00:00

Cu 4 jucători noi, Mansour, Mejia, Dede şi Tiago Costa, antrenorul Neluţu Sabău așteaptă începutul returului. Timișoara a încheiat campionatul la trei puncte de lider.

„Nu pot să spun de exemplu acum că pleacă X sau Y pentru că noi avem nişte tratative cu alţi jucători, iar dacă ele nu se finalizează, atunci mă voi baza pe aceeaşi jucători. Acum dacă spun un nume, că nu m-a mulţumit, peste cîteva zile ce fac? Îi spun că de fapt aveam nevoie de el? Nu este corect nici faţă de jucători şi nu ar fi un comportament normal al unui antrenor”, a mărturisit Sabău.
 
Tu pe ce posturi crezi că trebuie să cumpere Timișoara jucători

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (54)
 •  01 Ianuarie 2010, 22:55

Mama nu pot sa nu vad cata prostie conduceti majoritatea.Numa avioane de transferuri aveti in cap.De unde atata buget fratilor unde va credeti ? ati uitat in ce tara traiti ?

 •  01 Ianuarie 2010, 16:55

Pe langa cei 4 enumerati in articol, putem spune ca Timisoara i-a mai adus in aceasta toamna printre titulari pe Taborda, Bonfim, Maxim si (speram)Cisovsky.Mai stau in block-start Curtean, Chiacu, Mera, Florin Sandu. Problema cea mare a noastra sunt cei incremeniti in mediocritate: Latovlevici, Scutaru, Matei, Chitu, Borbely, Rusici si chiar Vrsici si Karamian friends.

 •  01 Ianuarie 2010, 16:25

O echipa cu buget limitat ca POLI are de ales: sa descopere jucatori - tineri necunoscuti - prin priceperea si flerul antrenorului sau jucatori aflati in partea cea mai de jos pe curba evolutiei lor. In acest sens, mi-au placut propunerile lui toni m., adica Zicu, Adrian Cristea, Stancu, Ochirosii, Marius Constantin, Radut. OBLIGATORIU, la lotul actual al lui POLI, jucatorii adusi trebuie sa fie TITULARI. Asta-i dogma. LA MULTI ANI, DOMNULE IANCU !

Vezi toate comentariile (54)
Comentează
Close