FOTBAL  »  Superliga  »  RADIO GSP

Liţă Dumitru despre cum MM a părăsit temporar Steaua: "Aşa face el, vrea doar un loc călduţ"

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2013 00:00 / Actualizat luni, 27 mai 2013 16:21

Liţă Dumitru a intervenit la Radio GSP şi a discutat despre valoarea competiţiei fotbalistice interne:

"Campionatul romanesc este atat de slab incat joaca cine vrea. Totul e sa dai bine cu latul. Eu joc tenis de camp si merg la sala de doua ori pe saptamana si daca ma pregatesc doua luni, acum, la 64 de ani, joc si eu ca libero, cel putin un sfert de ora. Belodedici si Popescu joaca fara probleme. Sper, totusi, ca viitorii conducatori ai Federatiei sa faca schimbarile necesare. Popescu, Hagi si Lupescu sa vina cu proiecte sanatoase pe termen lung si noi sa preluam chiar modelul Ungariei, care de 15 ani investeste in fotbal!"  

Lita Dumitru l-a si taxat pe managerul Stelei, Mihai Stoica, pentru ca nu a mai fost la echipa si nici nu a insotit Steaua in deplasarea de la Severin, de cand Becali a fost condamnat.  "Daca a facut asa ceva, nu ar fi primul Laurentiu Reghecampf caruia sa ii faca asta. El isi cauta mereu un locusor cald, de fiecare data. Se foloseste mereu de cei din jurul lui. Pana acum, nu stiu cum,  a reusit de fiecare data si, probabil, ii iese din nou".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
robotzel
robotzel  •  27 Mai 2013, 21:28
Postat de cristivu pe 27 Mai 2013, 17:17

Astazi am ordonat "la loc comanda !" biletului Steaua - FC Brasov din pricina mizerabile de care au dat dovada "militarii" in meciul cu viitorul "fara hagi". Platesc, sa vad fotbal. Daca vreau sa vad o piesa de teatru, merg la "Bulandra", sa-l vad pe maestrul Rebengiuc. Daca reghe-cu-r-mic juca si meciul cu severin cu rezervele, puteam sa inteleg ca le-a dat dat vacanta. Oricum doar un tampit putea da vacanta in mijlocul campionatului in conditiile in care Steaua nu se pregatea de finala L.C. Se vede treaba ca regheton este antrenor de echipe mici. N-are spirit. N-are valoare. N-are personalitate. A demonstrat ceea ce era de demonstrat la meciul cu vii

iar tu ai demonstrat ca esti prost. rezervele stelei au pierdut cu 2 goluri mai mult primite decat titularii lui dinamo. chiar crezi ca a fost blat? daca da ... atunci si cu dinamo a fost ceea ce ma indoiesc ...

robotzel
robotzel  •  27 Mai 2013, 21:26
Postat de mieusa pe 27 Mai 2013, 18:03

A avea contract sa comentezi o finala CL e o "bagatela", iar pentru a căra echipamentul Stelei se găsește oricând cate un Lita.

super tare partea cu caratul de echipamente ....

robotzel
robotzel  •  27 Mai 2013, 21:26

wow. modelul ungariei este incredibil de bun. de 15 ani investesc in fotbal si tot sub noi sunt care nu am investit nimic in 20. sa incercam sa facem ca ei sau altfel decat ei? nu spun ca este bine cum facem acum insa ... nu ca ungurii. desi daca stau sa ma gandesc ca au castigat deja 4 cupe europene si o data campionatul mondial in ultimii 10 ani este ceva ... damn ... nu sunt ei aia ... mars si tu de aici stimabile lita dumitru. te bagi si tu in seama ca un supozitor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează