FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Litigiul cu Terek îl împiedică pe Gicu Grozav să ajungă la Dinamo » Reacţia conducerii din "Ştefan cel Mare"

Articol de GSP - Publicat marti, 27 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 27 ianuarie 2015 19:08

Gicu Grozav se antrenează cam de o săptămînă cu Dinamo, însă "cîinii" nu au obţinut deocamdată acceptul din partea celor de la Terek Groznîi pentru un împrumut.

Atacantul de 24 de ani se află într-un litigiu cu gruparea rusă, însă directorul sportiv al clubului e optimist că lucrurile se vor rezolva în cel mult două zile.

"Încă mai sînt cîteva detalii de pus la punct. Nu e simplu de discutat cu Terek, e o situaţie mai complicată. Gicu a plecat de la ei pe anumite motive, iar ei nu au fost de acord.

Contactele dintre cele două părţi s-au întrerupt brusc, pentru o perioadă lungă de timp şi am încercat să reluăm, uşor, aceste discuţii.

Sperăm să ajungem la un numitor comun. Sperăm ca azi sau mîine să ştim 100% că Gicu va juca pentru noi, cel puţin pînă la vară", a spus Dănciulescu la DigiSport.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:16
Postat de gicab pe 27 Ianuarie 2015, 22:28

De atita timp tot aud ca il transferam, la anu pe timpu asta tot de un posibil transfer la Dinamo vom vorbi.

..)) +1 si de la mine.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Ianuarie 2015, 00:16
Postat de titiduru22 pe 28 Ianuarie 2015, 06:26

Mai bine ,o petarda in minus !!!

nu e chiar asa. fata de petardele filip si matei, bubakar si rotariu, asta e lux.

reddogsv
reddogsv  •  28 Ianuarie 2015, 08:25

Eu cred ca Dinamo ar trebui sa o lase mai moale. Am vazut atatea cazuri in care ne-am batut dupa unul si când a inceput sa joace a facut un mare fasss. Ori in atac, daca nu avem accidentari chiar avem solutii! Mai bine mai cumparati un central bun, un coordonator si un portar serios!

Vezi toate comentariile (29)
Comentează