FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV / VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, primii doi de la stânga la dreapta
Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan, primii doi de la stânga la dreapta

Articol de GSP - Publicat marti, 12 octombrie 2021 14:37 / Actualizat marti, 12 octombrie 2021 17:40

Jurnalistul Liviu Alexa, patron la clubul de Liga 4 Victoria Cluj și fost președinte PSD Cluj, a fost invitatul lui Costin Ștucan la emisiunea GSP Live în această dimineață. Printre altele, Alexa a vorbit despre oamenii din conducerea lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu și Iuliu Mureșan.

„Planul probabil ar fi ca Dinamo să devină o echipă-breloc la încingătoarea lui CFR”, este teoria șocantă lansată de Liviu Alexa la GSP Live. Alexa, fost politician influent și om cu conexiuni în fotbalul din Cluj-Napoca, amintește de legăturile strânse dintre Răzvan Zăvăleanu, Iuliu Mureșan și clubul CFR Cluj. 

Cei doi conduc acum Dinamo, din postura de administrator judiciar, respectiv administrator special, echivalentul postului de președinte la cluburile aflate în proces de insolvență. 

VIDEO Teorie-șoc: „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului”

„Zăvăleanu este cel care i-a transferat lui Varga clubul, din calitatea de insolvent al clubului. Eu am observat câteva lucruri. La CFR Cluj, Zăvăleanu a avut o muncă foarte aplicată în momentul insolvenței, s-a comportat și acolo, ca la Dinamo, ca un CEO, ca un președinte de club. 

Este stranie această tranziție a lui, sunt mulți proprietari de firme de insolvență care nu se implică așa tare în managementul firmelor pe care le preiau. Pe Zăvăleanu îl vedem în poze la CFR, la Gaz Metan, la Dinamo. Stă cu fularul, alături de Iuliu Mureșan, de jucători.

Teoria mea este că Zăvăleanu a fost preluat de echipa Dîncu - Rus (n.r. - oamenii din politică bănuiți că ar fi în spatele CFR-ului). Știu că i-a fost recomandat lui Badea. Planul probabil ar fi ca Dinamo să devină o echipă-breloc la cingătoarea lui CFR. Asta văd eu. Pe sistem ucrainean, unde un patron are 7 echipe sau le controlează, altul are 6. În anul în care unul are bani, câștigă el.

Eu sunt șocat de această dragoste, această încredere a lui PCH în Zăvăleanu. Tu îți bagi «mortul» în casă. Nu ucide pe nimeni, dar vine de la CFR cu omul numărul 2 de acolo (n.r. - Iuliu Mureșan, ex-președinte la CFR). Văd chestia asta ca pe o modalitate de a ține clubul într-un soi de chingă, în care Dinamo să facă să fie bine pentru CFR, iar într-un final să devină satelit”, a declarat Liviu Alexa la GSP Live. 

Clubul lui Răzvan Zăvăleanu, promovat în Liga 3 în dauna echipei patronate de Liviu Alexa 

La începutul lunii septembrie, GSP scria despre cum Răzvan Zăvăleanu a ajuns administrator judiciar la Dinamo la recomandarea lui Vasile Dîncu către Nicolae Badea, omul de afaceri încă implicat la club. 

În paralel, Răzvan Zăvăleanu este patron al clubului Academia Viitorul Cluj, promovat în mod controversat în Liga 3. Urcarea clubului lui Zăvăleanu în al treilea eșalon a venit la solicitarea lui Răzvan Burleanu, președintele FRF, și a fost dictată împotriva unui club al cărui patron e chiar Liviu Alexa, fostul președinte PSD Cluj, protejat de cuplul Dragnea-Dăncilă și demis de actuala putere din Partidul Social Democrat.

De altfel, relația apropiată dintre Vasile Dîncu și Răzvan Burleanu este binecunoscută. Politicianul a fost văzut foarte des în anturajul lui Burleanu în ultimii 7 ani și jumătate, cât au trecut de când actualul șef al FRF e în această funcție.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Mircea Rednic are în vizor doi atacanți » Pe cine vrea la Dinamo

FCSB cere schimbarea protocolului medical! Clubul lui Becali solicită testarea și pentru vaccinați + Singura echipă cu procent de vaccinare apropiat de 100%

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
dodo001
dodo001  •  14 Octombrie 2021, 16:04
Postat de Horia Baciu pe 12 Octombrie 2021, 20:08

Nu este nici fost politician influent și nici cine știe ce jurnalist. E doar un nimeni care încearcă să își facă reclamă prin orice mijloc.

Oamenii din Cluj nu prea au o parere buna despre Alexa. S-a facut chiar un sondaj de opinie. Uite aici https://www.facebook.com/ClujManifest/posts/3028897083903743?__xts__[0]=68.ARDjPz_JzsLjLyC5w2pbj9mr4QacqOo9uwOIIqNtehwDRZQU6HWbYyhXCRMW18hSEObUhJyX8vAyXXPr8MQ-5Lq7kWRdb_pSgAE3xgnTGh6xWRTnp9QhRjYe_7Eq7drNg9s8O3_6UFLWDMfpPxg-HMjINEGCZcjdnWZfFZlVj7ZNgW9MJBNs3EpK-9vbXhX98wYHcub9y1OgE7JWPmqOYRTA4WUMrO8WC2r5lgzU1W16XNMiiwWH4_nPSnGwoWQp78ji8DbM5FKOHEX3X9Doi4Ou-BNFOXFECcNisgxnqptNIWu3O26hKxL3U6MU_IY5vHe6DACK58WPFUXfnt5p1Lt5bcMPlIjGgA

dodo001
dodo001  •  14 Octombrie 2021, 15:59
Postat de doar..titi pe 13 Octombrie 2021, 01:00

pai dinamo este deja "breloc" pentru franari.. de cand *** doar doar o pierde steaua campionatul. iar acu'mai nou, tot ddb-ul e cu franarii!!

Du-te culca-te sau *** vaccinare! Cand a fost Dinamo propteaua CFR-ului? Cand a jucat in Play Off a luat Astra si Viitorul campionatul. Deci, esti in eroare.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

albusibiu
albusibiu  •  13 Octombrie 2021, 10:49

Liviu Alexa..... HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Vezi toate comentariile (55)
Comentează