FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Liviu Bătineanu nu va sta pe bancă la finala Cupei » Cine va fi medic și de ce s-a luat această decizie

Articol de - Publicat sambata, 14 mai 2016 14:09

Medicul lui Dinamo, Liviu Bătineanu, nu va sta pe bancă la meciul cu CFR Cluj din Cupa României de marți. Șefii clubului vor să-l protejeze așa că au ajuns la concluzia că așa e cel mai bine.

"Știm că Dochi a făcut tot ce a putut pentru a-l salva pe Patrick Ekeng", a fost reacția jucătorilor, care îi sunt alături lui Bătineanu în aceste momente.

Acesta n-a participat nici la priveghiul camerunezului Ekeng, tocmai pentru a nu da ocazia unora să-l conteste. Acolo au fost șefii clubului, antrenorul și jucătorii.

Radu Ghimpețeanu este medicul care va fi pe bancă la meciul de Cupă. Acesta este unul dintre oamenii din stafful echipei a doua, anunță Dolce.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
mvradulescu
mvradulescu  •  14 Mai 2016, 19:48

Aș prefera să se pronunțe profesioniștii care au acces la documentele și informațiile din interior asupra calităților profesionale ale medicului echipei ! Presupunerile celor îndurerați și ale suporterilor, pot arunca o umbră nemeritată asupra unui nevinovat, atâta vreme cât nu sunt susținute de o opinie autorizată !

nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  14 Mai 2016, 15:00

interesant ca insul mai este inca in stare de libertate!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează