FOTBAL  »  Superliga  »  HERMANNSTADT - GAZ METAN 1-1

Anunțul categoric al lui Liviu Ciobotariu, după Hermannstadt - Gaz Metan 1-1: „Nu e niciun secret”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 februarie 2021 17:44 / Actualizat miercuri, 03 februarie 2021 18:12

Hermannstadt și Gaz Metan au încheiat la egalitate, scor 1-1, derby-ul local al județului Sibiu. Mayoral a înscris pentru sibieni, dar Gazul a egalat după golul lui Chamed.

Liviu Ciobotariu, noul antrenor al celor de la Hermannstadt, a trasat principalele concluzii după egalul cu Gaz Metan, apoi a anunțat că echipa mai are nevoie de transferuri. 

Liviu Ciobotariu: „Încercăm să mai aducem jucători la Hermannstadt, nu e niciun secret”

„Încercăm să mai aducem jucători, nu este niciun secret. Vreau să am concurenţă pe posturi, să am 2-3 variante pentru meciurile care urmează. Va veni play-out-ul şi trebuie să avem jucători, ca să putem să obţinem rezultate

Puteam să şi pierdem acest joc, la fel cum puteam să şi câştigăm. Dar cred că este un rezultat echitabil. De data asta chiar vreau să îmi felicit jucătorii pentru atitudinea lor şi pentru determinare. S-au comportat bine în ceea ce priveşte determinarea. Avem şi lipsuri, pe care terbuie să le remediem, să le îndreptăm. Eu zic că uşor, uşor ne punem pe drumul bun, pe un drum pe care au vreau să îl parcurgem, cu rezultate bune şi cu jocuri bune”, a declarat Liviu Ciobotariu, potrivit TV Telekom Sport

Hermannstadt - Gaz Metan 1-1. Liviu Ciobotariu și Mihai Teja mai așteaptă primele victorii

Liviu Ciobotariu nu a obținut nici astăzi prima victorie pe banca lui Hermannstadt. Sibienii ocupă locul 14, cu 18 puncte acumulate în primele 21 de etape. Mihai Teja obține un punct la debutul în calitate de antrenor al Gazului. Formația din Mediaș le egalează în clasament pe Dinamo și Viitorul, toate cu câte 25 de puncte.

Clasament Liga 1:

VIDEO Daniel Pancu a rememorat meciul pierdut la ”masa verde” din cauza nocturnei: „Am înjurat încontinuu”

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV „Mai există Dinamo?” » Interviu fără ocolișuri cu un fost campion din Ștefan cel Mare: „Au ajuns să fie ținuți de suporteri?”

Vești proaste la Viitorul » Mircea Rednic are coronavirus + alți doi membri din staff, testați pozitiv

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează