FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI 1-1

VIDEO CU FAZA Ciobotariu, despre momentul crucial cu FCSB: „Am zis că nu se poate așa ceva! Colegii m-au calmat”

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre penalty-ul obținut la ultima fază, din care Nemec a egalat. +19   FOTO
FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre penalty-ul obținut la ultima fază, din care Nemec a egalat.

Articol de GSP - Publicat luni, 12 septembrie 2022 23:27 / Actualizat luni, 12 septembrie 2022 23:27

FCSB și FC Voluntari au remizat, scor 1-1, în runda cu numărul 10 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu, antrenorul ilfovenilor, a vorbit despre penalty-ul obținut la ultima fază (VIDEO mai jos), din care Nemec a egalat.

„Am avut senzația că arbitrul nu dă penalty, deși eu am văzut de pe bancă, a fost penalty. Am văzut că arbitrul ezitat și am zis că nu se poate așa ceva! Mă gândeam că mai avem o șansă la VAR. Dar apoi mi-au spus colegii să stau calm, pentru că a dat penalty. La noi, e stabilit dinainte cine execută penalty-ul”, a declarat Ciobotariu la Prima Sport 1.

Liviu Ciobotariu, după FCSB - FC Voluntari 1-1: „Veneam după o serie lamentabilă!”

„În primul rând, sunt bucuros pentru rezultat, aveam nevoie de el. Veneam după o serie de meciuri și rezultate slabe. Am fost lamentabili în ultimele 6 partide, nici n-am tras pe poartă. 

Vreau să-mi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru modul în care au crezut în rezultat până la final. Nu e ușor să revii cu FCSB după ce primești gol. Am avut și șansă în acest joc. Dar, una peste alta, e un punct de moral, foarte important, aproape cât o victorie”, a mai spus Ciobotariu.

Mă bucur că mi-am ajutat echipa și că am obținut un rezultat pozitiv. L-am studiat pe Compagno, antrenorii de portari îmi arată punctele forte ale jucătorilor adverși. Probabil, așa am reușit să-l blochez. Ne-am dorit să scoatem un punct, ne-am dus peste ei și am obținut un rezultat meritat
Mihai Popa, portar Voluntari

Clasamentul actualizat din SuperLiga

Cele mai tari imagini din partida FCSB - FC Voluntari 1-1

+15 FOTO
Compagno l-a exasperat pe Dică! 7 ratări uriașe în meciul cu FC Voluntari » Omrani stă la pândă
FCSB - FC Voluntari 1-1
Compagno l-a exasperat pe Dică! 7 ratări uriașe în meciul cu FC Voluntari » Omrani stă la pândă
Vadim Rața, răzbunare în fața lui Becali: „Recunosc, a fost special și ciudat pentru mine!” + sfat pentru fotbaliștii ofertați de FSCB: „Altfel nu mai joacă”
FCSB - FC Voluntari 1-1
Vadim Rața, răzbunare în fața lui Becali: „Recunosc, a fost special și ciudat pentru mine!” + sfat pentru fotbaliștii ofertați de FSCB: „Altfel nu mai joacă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
1cesare
1cesare  •  13 Septembrie 2022, 10:48

Toate echipele se motivează cu fcsb pt ca jiji e gură spartă.Echipa lui dică are un joc (atac)lent,previzibil bazat pe centrări “in gard”,ce l-au citit toți.Va fi un măcel cu Anderlecht ,dar dicanio va rezista in funcție.Cine vine sa facă pe bufonul lui jiji?.Nici antrenor secund nu se poate numi.

vasileroaita
vasileroaita  •  13 Septembrie 2022, 04:27

În mod "normal", arbitrul nu ar fi dat penalty și l-ar fi eliminat pe Nemec! Dar i-a fost teama să se facă de rușine și cu VAR!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează