FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI - RAPID 0-1

Fără șut pe poartă de 3 meciuri, Ciobotariu a luat atitudine: „Le-am spus deja băieților, nu e niciun secret”

Rapid s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, și e lider în Superligă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului ilfovean, așteaptă întăriri și spune că nu a discutat despre o posibilă plecare. +23   FOTO
Rapid s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, și e lider în Superligă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului ilfovean, așteaptă întăriri și spune că nu a discutat despre o posibilă plecare.

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 septembrie 2022 00:10 / Actualizat duminica, 04 septembrie 2022 00:32

Rapid s-a impus în deplasarea de la Voluntari, scor 1-0, și e lider în Superligă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul clubului ilfovean, așteaptă întăriri și spune că nu a discutat despre o posibilă plecare.

FC Voluntari traversează o perioadă extrem de slabă. Ilfovenii nu au expediat niciun șut pe spațiul porții în ultimele 3 partide de campionat, cu U Cluj, CFR și Rapid. Liviu Ciobotariu e conștient că situația este una greu de gestionat. 

Vadim Rața, dezvăluiri uluitoare despre perioada de la FCSB: „Nu am putut să înțeleg nimic! Am aflat totul din presă!”
Voluntari - Rapid 0-1
Vadim Rața, dezvăluiri uluitoare despre perioada de la FCSB: „Nu am putut să înțeleg nimic! Am aflat totul din presă!”

Liviu Ciobotariu, după FC Voluntari - Rapid 0-1

„E îngrijorător că nu am reușit să marcăm în ultimele 3 etape. Am avut niște situații, dar nu au fost clare. Este adevărat, trecem printr-un moment greu. Sezonul trecut eram obișnuiți cu rezultatele pozitive, acum am început una caldă, altă rece.

E clar că se întâmplă ceva. Trebuie să gestionez bine. Astăzi singurul plus este că am jucat mai bine decât etapa trecută, dar eu vreau mult mai mult. Rapid e o echipă bună, joacă un fotbal plăcut, au 21 de puncte, sunt pe primul loc. Nu a fost ușor pentru noi. Am avut atitudine, dar prea puțin pentru faza defensivă.

Sezonul trecut aveam mai multă încredere în noi. Le-am spus-o jucătorilor, nu e niciun secret. Această încredere nu se găsește la supermarket. Ea trebuie câștigată! Trebuie să lupți pentru ea.

Cu venirea lui Damașcan, dacă mai aducem doi jucători de atac sigur vom arăta mai bine”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport. 

Întrebat dacă simte presiunea din partea conducerii, Ciobotariu a spus: „Nu am de unde să știu. Pe mine nu m-a anunțat nimeni. Nu am discutat despre asta. E clar, când nu sunt rezultate, lucrurile nu sunt în regulă. Nu am simțit lucru ăsta, nu am discutat cu nimeni”.

Rața intrat cu entuziasm, a fost motivat, am vorbit aseară cu el. Mi-a spus că știe ce îi cer. Mi-a plăcut cum a jucat azi, mi-a plăcut atitudinea lui. A încercat să verticalizeze jocul. Nu m-am întâlnit niciodată cu situația asta. Acum 2-3 zile am fost anunțat că este posibil să revină. M-am bucurat foarte tare. Aseară am luat decizia să îl introduc pentru că știe traseele, colegii
- Liviu Ciobotariu, despre situația lui Vadim Rața

VIDEO Valeriu Iftime vede surprize în sezonul 2022-2023: „FCSB și CFR nu sunt favorite la titlu!”

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

OFICIAL // FOTO Adrian Mititelu a transferat golgeterul din campionatul vecin! Cât a plătit pentru înlocuitorul lui Compagno

EXCLUSIV Nou proiect socios major la Dinamo, separat de DDB! Cine vrea să preia clubul de la Șerdean și cum vor fi împărțite acțiunile

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close