FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Curtat de Gigi Becali, nu duce nici acum lipsă de oferte: „Am propuneri din Liga 1, dar și din Golf”

Foto: Liviu Ciobotariu și Cristiano Bergodi
Foto: Liviu Ciobotariu și Cristiano Bergodi

Articol de - Publicat joi, 11 mai 2023 20:44 / Actualizat joi, 11 mai 2023 21:34

Liviu Ciobotariu (52 de ani) se află în ultimele săptămâni de contract și are varianta de a părăsi clubul din Voluntari, unde antrenează din mai 2021. Acesta a declarat că nu duce lipsă de oferte și că mai multe cluburi se bat pentru semnătura lui.

După demisia lui Nicolae Dică din noiembrie 2022, Liviu Ciobotariu a fost ofertat de Gigi Becali pentru a prelua FCSB, dar nu au ajuns la niciun acord la acel moment.

Dat afară de FCSB, anunță: „Vreau să ia Farul campionatul”
FC VOLUNTARI
Dat afară de FCSB, anunță: „Vreau să ia Farul campionatul”

VIDEO. Liviu Ciobotariu: „Am oferte din România și din străinătate”

„La finalul sezonului, contractul meu va expira. Vreau să mă concentrez doar pe cele 2 jocuri rămase. Nu este niciun secret faptul că voi avea de ales și de alte opțiuni. La fel ca și jucătorii aflați pe final și eu am dreptul să-mi aleg orice club. S-au interesat mai multe cluburi atât din afară cât și din România. Din afară pot spune că sunt oferte din zona Golfului. Știu despre ce este vorba, pentru că am mai lucrat pe acolo”, a spus Liviu Ciobotariu.

Ademenit de Gigi Becali

Sezonul trecut, Liviu Ciobotariu a reușit performanța de a-i duce pe cei de la Voluntari în play-off-ul Superligii. În noiembrie, anul trecut, după ce Nicolae Dică și-a dat demisia de la FCSB, Gigi Becali l-a ofertat pe antrenorul ilfovenilor, dar s-a lovit de refuzul acestuia.

„Cei de la FCSB m-au dorit, le mulțumesc pentru asta. Nu pot să vă spun motivele pentru care am refuzat, nu ar fi corect. Nu a avut nicio treabă contractul, nu am avut vreo clauză de reziliere care să mă împiedice să merg la altă echipă din Liga 1. A fost decizia mea să nu mă duc, am vrut să rămân la FC Voluntari”, a declarat Liviu Ciobotariu în acea perioadă.

Citește și alte știri:

Anunț ireal la stația de amplificare, înainte de Oțelul - Dinamo » De la Chițcani la Real Madrid și City: „Și Dumnezeu ne vrea în Liga 1!”

Ionuț Gurău a revenit la antrenamente. Portarul lui FCU Craiova a trecut prin momente critice la Sibiu: „Mi-au pus tubul de oxigen”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează