FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - SEPSI

Ciobotariu, la pământ după înfrângerea cu FCU Craiova: „Greșeli ca la copii și juniori. Aveam așteptări mari de la echipa mea”

Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images
Liviu Ciobotariu/ foto Imago Images

Articol de - Publicat luni, 27 noiembrie 2023 19:53 / Actualizat luni, 27 noiembrie 2023 21:49

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui Sepsi, a comentat înfrângerea echipei lui cu FCU Craiova, scor 0-1, în etapa #17 din SuperLiga.

Sepsi a pierdut cu un gol marcat de Lacroix în prelungiri și a rămas pe locul 10, cu 20 de puncte, la 5 de Petrolul, ultima echipă de pe loc de play-off. Dezamăgit, Ciobotariu a scos în evidență greșelile defensive ale lui Sepsi și nu își explică de ce echipa lui nu joacă la fel pe tot parcursul meciului, ci face o repriză mai bună și una mai proastă.

Șoc în Superliga » Antrenorul unei echipe care țintește play-off-ul vrea să demisioneze + reacția conducerii
ANTRENOR
Șoc în Superliga » Antrenorul unei echipe care țintește play-off-ul vrea să demisioneze + reacția conducerii

Ciobotariu: „Aveam așteptări mari de la echipa mea. Am făcut greșeli ca la copii și juniori”

„În prima repriză ne-am mișcat mai bine, dar prima le-a aparținut lor. Sunt inexplicabile greșelile pe care le-am făcut, nu aveam voie să le facem niciodată, am primit două goluri asemănătoare. Nu am fost agresivi la mijloc, adversarul a pasat cu lejeritate, a dus mingea la margine și ne-a creat apoi probleme. 

E greu de explicat când iei gol în prelungiri. Mă așteptam la mai mult de la echipa mea. Noi jucăm doar o repriză. Lucrurile nu au fost în regulă. Nu înțeleg de ce nu am mai pasat între linii în repriza a doua. În prima am avut ocazii, în a doua ne-am blocat, am greșit multe pase. Am făcut greșeli mari. 

Am spus că aveam mari așteptări, au fost două săptămâni în care echipa a arătat foarte bine, când a venit examenul oficial nu am arătat bine. Devine o situație grea, sunt multe echipe apropiate ca număr de puncte. Mă refer la noi, Voluntari, U Cluj, Oțelul. Lupta va fi foarte grea. Mai sunt multe meciuri de jucat, dar dacă nu aduni puncte devine îngrijorător. 

În momentul de față trebuie să ne pregătim mult mai bine, să facem mai mult în antrenament, să exersăm finalizările, construcția, trebuie remediate erorile pe fază defensivă. Au fost greșeli de copii și juniori”, a declarat Ciobotariu la Orange Sport.

Citește și:

Burcă pleacă de la Dinamo » Premieră în România: Ovidiu își alege succesorul + Cu cine vrea Red&White să oprească valul de „hate”
DINAMO
Burcă pleacă de la Dinamo » Premieră în România: Ovidiu își alege succesorul + Cu cine vrea Red&White să oprească valul de „hate”
Alt titular de la FCSB a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut! Dădea în ele, bufa-bufa”
FCSB
Alt titular de la FCSB a intrat în vizorul lui Gigi Becali: „Nu mi-a plăcut! Dădea în ele, bufa-bufa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
mehigh_ms
mehigh_ms  •  28 Noiembrie 2023, 10:20

Adrian Duţă - sepsi a pierdut cu 1-0? mama ei de geografie!!

parpalache
parpalache  •  28 Noiembrie 2023, 10:11

Ciobi,vezi poate joaca la fel și cu Dinamo!Nu de alta,dar postul lui Burca va fi liber,iar tu nu cred ca petreci iarna la Sepsi!

andi1
andi1  •  27 Noiembrie 2023, 21:25

Asteapta sa fie dat afara, ca sa mai stoarca niste bani. Intr-o tara civilizata antrenorul si-ar fi dat demisia de cand nu a calificat echipa in conference league. La individul asta nesi.... tirea e mare si obrazul gros! Daca si asta e antrenor eu sunt Popa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează