FOTBAL  »  Superliga  »  VOLUNTARI

VIDEO Liviu Ciobotariu, detalii despre viitorul său: „Prioritară ar fi o ofertă din străinătate” + Unde ar vrea să antreneze în Liga 1

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de , - Publicat joi, 18 mai 2023 17:13 / Actualizat joi, 18 mai 2023 18:28

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul celor de la Voluntari, a vorbit din nou despre posibila sa destinație după ce își va încheia mandatul pe banca ilfovenilor. Ciobi își termină contractul în iunie și este tentat de o aventură în Golf.

Ciobotariu recunoaște că este atras de mirajul Golfului și că ar da curs unei oferte din străinătate, dar în același timp nu ar refuza să antreneze tot în Liga 1, dacă echipa care îl dorește este una cu obiective importante.

De ce se teme FCSB de Radu Petrescu? La precedenta finală pentru titlu, a arbitrat pro-Farul și a decis campionatul în favoarea lui Hagi
Farul - FCSB
De ce se teme FCSB de Radu Petrescu? La precedenta finală pentru titlu, a arbitrat pro-Farul și a decis campionatul în favoarea lui Hagi

VIDEO Liviu Ciobotariu: „Prioritară ar fi o ofertă din străinătate”

„Mai am contract până pe 30 iunie. Am mai spus și după meciul de acasă cu Botoșani că mi se termină contractul, iar ca orice antrenor sau jucător căruia i se termină contractul și se gândește la ce opțiuni va avea așa sunt și eu. Am declarat că am contacte și din zona Golfului, ceea ce s-a scris în presă nu vreau să comentez (n.r. - o posibilă mutare la CFR), dar ar fi bine să se verifice mai întâi. 

Așta e presa, e normal să se vorbească despre posibilele mutări. Deocamdată trebuie să mă concentrez pe ceea ce am de făcut. Orice zi e o nouă provocare, nu știm ce se va întâmpla. Atâta timp cât sunt aici la Voluntari mă voi concentra pe ceea ce am de făcut. După care vedem, voi lua o decizie”, a declarat Liviu Ciobotariu în cadrul unei conferințe de presă.

Liviu Ciobotariu: „Nu aș refuza nici România”

„Trebuie să fiu sincer, aș lua prima oară în calcul o opțiune în străinătate, și aici mă refer la zona Golfului, pentru că de acolo am contacte, după care este posibil să mă gândesc și la România. Dar prima opțiune va fi pentru Golf. 

Orice echipă care își dorește performanță și își dorește să participe într-o cupă europeană mă motivează și e normal să-mi doresc să ajung acolo. Dar momentan nu vreau să mă gândesc. Mai avem un meci, apoi jucăm barajul, posibil alt baraj după. Prima opțiune este afară, iar dacă nu ne înțelegem este clar că mă gândesc și la România”, a mai precizat Ciobotariu.

Ultimul joc din acest play-out, o partidă cu o miză uriașă pentru adversara noastră, Chindia Târgoviște. De acest joc depinde soarta lor de a rămâne în Liga 1 sau a juca barajul. Va fi o echipă super motivată, stadionul va fi arhiplin. Sunt convins că va fi un meci greu. Noi avem și noi miza noastră, ne dorim să terminăm neînvinși în acest play-out.

- Liviu Ciobotariu, despre partida cu Chindia Târgoviște

Etapa 9 - Play-out / Match Preview Chindia - FC Voluntari

Citește și alte știri din Liga 1: 

Rică Răducanu, alegere surpriză pentru titlu: „Chiar dacă mi-aș dori să ia tinerii, experiența va face diferența”
Rapid
Rică Răducanu, alegere surpriză pentru titlu: „Chiar dacă mi-aș dori să ia tinerii, experiența va face diferența”
Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate
ANTRENORI
Marius Croitoru revine! Negocieri aproape finalizate

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  19 Mai 2023, 09:57

Vrea si Ciobi in strainatate))) ***))) ca aia e singura strainatate unde poate antrena! In rest pamant de flori antrenorii romani

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează