FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0

Ciobotariu, după a șasea înfrângere la rând: „Ce a făcut Chivulete nu mi s-a mai întâmplat în 18 ani de carieră!”

Liviu Ciobotariu
Liviu Ciobotariu

Articol de - Publicat joi, 19 octombrie 2023 22:43 / Actualizat joi, 19 octombrie 2023 22:58

Liviu Ciobotariu (52 de ani), antrenorul lui Sepsi OSK, a ajuns la 6 înfrângeri la rând în campionat, cea mai neagră serie a carierei, după 0-1 cu Poli Iași în această seară ♦ Ciobotariu a mai bifat o premieră pe parcursul meciului, faptul că a primit cartonașul galben din partea arbitrului Andrei Chivulete.

Scaunul lui Liviu Ciobotariu se clatină serios, după ce Sepsi OSK a ajuns la a șasea înfrângere la rând în campionat și a rămas la doar 3 puncte de locurile direct retrogradabile.

„Este cea mai neagră situație din istoria clubului. Nu s-au mai trăit asemenea momente. Este clar o situație dificilă și delicată, trăim un vis urât și nu ne putem trezi. Dezamăgirea este mare, a jucătorilor, staff-ului, suporterilor și conducerii.

Ca exprimare pe teren nu am arătat rău, a fost mult mai bine față de meciurile anterioare. Am avut situații bune de a marca, penalty ratat, situații din 2-3 metri și nu am băgat mingea în poartă, cum s-a întâmplat și meciul trecut, cu U Cluj. E o situație grea”, a comentat Ciobotariu la PrimaSport. 

VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!
POLI IAȘI - SEPSI OSK 1-0
VAR inexplicabil » L-au „uitat” pe Bordeianu în analiza VAR?!

Liviu Ciobotariu, după Poli Iași - Sepsi 1-0: „Am fost foarte supărat și dezamăgit. Primul cartonaș galben din carieră”

Ulterior, Ciobotariu a criticat maniera de arbitraj a „centralului” Andrei Chivulete, care i-a și acordat cartonaș galben în partea a doua, o premieră în cariera lui Ciobi.

„Știu că presiunea este mare și apasă pe umerii jucătorilor și ai noștri, dar au fost și multe momente de joc pe care nu le-am înțeles. Nu sunt abilitat să discut despre arbitraj, dar maniera nu mi s-a părut una corectă. La mijlocul terenului au fost niște faulturi pe care le-a fluierat total anapoda. La ultima fază nu am înțeles nimic. Varga este lovit cu capul în gură, avem lovitură liberă, apoi întoarce faza.

Multe decizii pe care nu le-am înțeles. Nu vreau să iau din meritele celor de la Poli Iași, pe care îi felicit, au jucat cu dăruire, dar sunt anumite lucruri anormale, care nu sunt OK. Și la faza ofsaidului nimeni nu a înțeles. A luat centralul decizia. Atunci de ce mai avem VAR? Poate să fi fost o decizie corectă, dar nu înțeleg de ce îl chemi pe central. Atunci de ce mai ești la VAR?

I-am reproșat lui Andrei Chivulete că la faza golului pe care l-am încasat a lăsat avantaj, apoi, la faza următoare, când eram noi în posesie, a oprit jocul. Am fost foarte supărat și dezamăgit. Este primul cartonaș galben din cariera mea de antrenor, de 17-18 ani. Pe nimic. 

Atât l-am întrebat: «De ce ai lăsat legea avantajului la faza în care am încasat gol, dar la următoarea fază, când eram noi în posesie, ai oprit jocul?».

Orice antrenor are postul în pericol în momentul în care nu are rezultate. E clar, conducerea se gândește să te înlocuiască, să aducă pe altcineva. Fac tot ce este posibil ca să duc echipa acolo unde îi este locul. Este adevărat că acum nu ne iese nimic, parcă suntem într-un film de groază.

Sunt convins că putem mult mai mult, am încredere în echipă, în jucători. Sunt jucători de calitate, care au demonstrat că pot juca de la egal la egal cu orice echipă. Parcursul nostru din Conference nu a fost întâmplător. Am avut echipe foarte puternice. Și ȚSKA și Aktobe și Bodo/Glimt, echipe solide, care ar putea defila în campionatul nostru.

- Liviu Ciobotariu, antrenor Sepsi OSK

Mai multe știri din Liga 1: 

A fost scos din lot de Bergodi și pleacă de la Rapid » Decizia e luată

A căzut transferul pus la cale de FCSB! Gigi Becali anunță: „Acum mi-a fost propus altul”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
mamaya
mamaya  •  20 Octombrie 2023, 16:15

Îmi place Ciobi și mi-a plăcut și ca jucător... Dar Iașul a avut mai multe ocazii, penalty-ul a fost dat moca (offside + niciun fault), Varga n-a primit nimic în gură, iar Grozavu și-a luat roșu fiindcă probabil asta își dorea... Aaaa, mai e și faza cu Phelipe trântit în careu, dar n-a văzut-o, că era cu spatele...

oase92
oase92  •  20 Octombrie 2023, 10:10

Dl. Ciobotariu merită tot ce i se întâmplă. Să nu uităm că, pentru satisfacerea unor orgolii/dispute personale, a sacrificat interesele majore ale echipei pe care o antrena (Cupa României, care se juca peste doar trei zile), pentru un meci nesemnificativ pentru clubul său, din campionat, în meciul de cupă jucătorii săi arătând, în repriza a doua, ca niște pisici leșinate. Evident că și ”dăruirea” totală a jucătorilor săi în meciul de campionat e greu de explicat dar, ce nu face omul pentru ”corectitudine”...își dă viața pe teren. Așa că, la cât mai multe ”succesuri”, d-le Ciobotariu întru vindecarea fotbalului de la noi!

donqhot
donqhot  •  20 Octombrie 2023, 08:37

treaba antrenorului este sa antreneze. Sa pierzi 6 meciuri la rand, asta nu s-a mai intamplat de 38 de ani. Asta ar trebui sa te preocupe. Arbitrajul asta pe care l-ai gasit vinovat v-a dat penalty discutabil, dar la antrenamente pare ca nici penaltyurile nu le-ati exersat.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează