FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FC VOLUNTARI

video Liviu Ciobotariu recunoaște, după meciul cu FCSB: „ Am făcut act de prezență” + Cum va pregăti dubla cu FC Argeș

Articol de GSP - Publicat luni, 11 aprilie 2022 22:34 / Actualizat luni, 11 aprilie 2022 23:59

FCSB s-a impus cu scorul 4-0 în fața celor de la FC Voluntari, într-o partidă din etapa #4 a play-off-ului Ligii 1, iar în urma victoriei roș-albaștrii relansează campionatul, apropiindu-se la cinci puncte de liderul CFR, pe care îl va întâlni runda viitoare în Gruia. 

Liviu Ciobotariu, tehnicianul ilfovenilor, s-a declarat dezamăgit de prestația avută de elevii săi și consideră că este total răspunzător de rezultatul bifat pe Arena Națională.

I-a răspuns lui Becali: Edjouma, pasă genială în FCSB - FC Voluntari!
FCSB - FC Voluntari
I-a răspuns lui Becali: Edjouma, pasă genială în FCSB - FC Voluntari!

Liviu Ciobotariu, după FCSB - FC Voluntari 4-0: „A fost o zi neagră”

„Am făcut foarte multe greșeli, am început practic de la 0-1, din minutul 5, după un contraatac. Noi rar primeam goluri dintr-o astfel de fază. Al doilea gol a venit în urma unei greșeli de poziționare. Îmi asum acest rezultat, atât eu am făcut greșeli, cât și jucătorii mei. Este un duș rece pentru noi, nu am primit patru goluri într-un joc de când sunt eu la echipă. A fost o zi neagră. 

Nu ar trebui să apară automulțumirea. Veneam după două rezultate pozitive, câștigaserăm jocurile cu Craiova și Farul, aveam un moral bun. Am jucat pe Național Arena, pe un gazon senzațional, și trebuia să avem altă atitudine și altă exprimare în joc. Azi nu ne-a ieșit nimic, am făcut act de prezență. 

Am făcut schimbări la pauză, pentru că nu erau într-o formă bună și le-am dat și celorlalți șansa să joace, dar nu a fost de ajuns. Mă așteptam să facem un joc bun, ne pregătiserăm bine, aveam moral, dar nu a fost ceea ce ne-am dorit noi”, a declarat Liviu Ciobotariu, la flash-interviul de la finalul jocului.

Sunt două jocuri importante pentru noi (n.r. dubla cu FC Argeș - campionat și Cupa României). Primul este în campionat și trebuie să câștigăm, pentru că nu am făcut-o niciodată în istorie în fața celor de la FC Argeș. La trei zile vom juca prima manșă în Cupa României și va trebui să menajez câțiva jucători. 
- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

Pentru asta e frumos fotbalul, că săptămâna viitoare putem să reparăm. Nu știu ce s-a întâmplat, am jucat pe un teren frumos, cu suporterii FCSB prezenți în tribune. Nu știu ce s-a întâmplat, a fost o zi mai proastă. Cei de la FCSB au fost mai agili. Am fost mulțumiți de ultimele rezultate. Am așteptat acest meci, voiam să obținem mai mult. Azi au fost mai buni la toate capitolele.

Vreau să dau tot ce e mai bun, mai avem și semifinala Cupei, sper că și finala. Noi vrem să arătăm bine la fiecare meci. Vrem să câștigăm Cupa și să ajungem pe un loc mai sus. Se poate! Nu știu ce s-a întâmplat azi. 

- Vadim Rață, mijlocaș FC Voluntari

FCSB - FC VOLUNTARI 4-0 // Igor Armaș: „Am întâlnit o echipă cu mult peste noi”

GALERIE FOTO FCSB - FC Voluntari 4-0

+28 FOTO

Clasament play-off la finalul etapei #4

VIDEO Mihai Neșu, prezent la FCSB - FC Voluntari

Citește mai multe știri

Mihai Neșu, în vestiarul FCSB: „E prima oară pe Arena Națională” » Imagini emoționante

Tavi Popescu, ridicat în slăvi fără merit? „Momentan lumea îl laudă degeaba”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
367678170245994
Gabriel Miulescu  •  12 Aprilie 2022, 11:04

Nu este nicio surpriza, rezultatul se cunostea deja! Cand a jucat serios ....finul cu nasul?

blatistu49
blatistu49  •  12 Aprilie 2022, 10:04

rusine ba retragetiva *** nu sport

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează