FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

VIDEO Clubul anunță acordul, antrenorul vrea o schimbare: „Îmi doresc mai mult de la cariera mea”

Foto: Liviu Ciobotariu
Foto: Liviu Ciobotariu

Articol de , , - Publicat sambata, 06 mai 2023 11:30 / Actualizat sambata, 06 mai 2023 11:34

FC Voluntari s-a impus la limită în fața lui CS Mioveni, scor 1-0, în urma golului înscris de Adam Nemec. La finalul partidei, Liviu Ciobotariu a vorbit despre o posibilă plecare de la clubul ilfovean.

Antrenorul a explicat că își dorește mai mult de la cariera sa și că nu este exclus să părăsească clubul pentru o formație mai bine clasată care să se bată la titlu sau la cupele europene. 

Liviu Ciobotariu ar vrea să plece de la FC Voluntari: „Îmi doresc mai mult de la cariera mea”

„Acum nu-mi fac niciun plan pentru că vreau să fiu lucid pentru acest final de campionat. Dacă va fi să am o ofertă bună din România sau din străinătate, voi decide și voi pleca. Sută la sută îmi doresc mai mult de la cariera mea și așa o să aleg. 

Am avut aici un prim sezon în care am jucat barajul și ne-am salvat, apoi al doilea a fost fantastic cu acea calificare în play-off. Acum vom vedea ce se va întâmpla în acest sezon. Îmi doresc mai mult, vreau să mă bat la campionat și să joc în cupele europene”, a spus Liviu Ciobotariu.

FC Voluntari nu vrea să-l lase pe Liviu Ciobotariu să plece

De partea cealaltă, președintele celor de la Voluntari, Bogdan Bălănescu susține că antrenorul al cărui contract expiră la sfârșitul acestui sezon ar fi de acord cu o nouă înțelegere.

„Nu s-a pus problema să ne despărțim de Liviu Ciobotariu. Este un luptător și nu s-a pus niciodată problema nici a demisiei sale, nici a demiterii de către club. Era apăsat de rezultate, nu de evoluția echipei. 

Era apăsat pentru că sezonul ăsta, față de sezonul trecut, am avut câteva meciuri în care am avut ghinion, în care echipa juca și nu adunam punctele pe care ni le-am fi dorit cu toții. Liviu Ciobotariu are contract până la sfârșitul acestui sezon, dar noi avem deja o înțelegere de prelungire cu el. Perioada și condițiile el le stabilește. 

Că va fi un an sau doi, numai de el depinde. Are toată încrederea noastră. Eu cred că va fi antrenorul nostru pentru cel puțin încă un an”, a transmis Bălănescu la Fanatik.

Citește și alte știri:

Au cerut control anti-doping înainte de meciul decisiv din Liga 1: „Avem informații. A fost și acel caz...”

Doi foști jucători de bază la CFR Cluj au dat ANAF-ul în judecată pentru 300.000 euro!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  06 Mai 2023, 11:51

...ei... si ...ce daca mi s a dus viata pe apa sambetei si n am apucat sa joc macar odata in cupele europene ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează