FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA

Liviu Ganea: "Dacă batem Craiova, scăpăm pentru moment de retrogradare"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 aprilie 2010 00:00

Atacantul Astrei Ploieşti, Liviu Ganea, a declarat că meciul împotriva Universităţii Craiova va decide care grupare scapă pentru moment de grijile retrogradării în liga secundă.

"Domnul Napoli a luat revanşa anul trecut, în tur, doar ce plecase de la ei, acum este un joc în care contează mai mult punctele. Echipa care câştigă scapă pe moment de retrogradare, dar mai mult sunt multe etape", a spus Liviu Ganea.

Atacantul crede că meciul Universitatea Craiova - Astra Ploieşti va fi unul interesant. "Va fi un meci foarte greu. Şi noi şi Craiova ne batem pentru evitarea retrogradării. Cred că va fi un meci destul de interesant, deoarece Craiova are mulţi tineri. Craiova ştiu că m-a dorit când aveam 16 ani, nu s-a concretizat atunci şi am fost direcţionat către Dinamo. Am mulţi prieteni la Craiova, jucăm pe puncte şi pe bani şi sperăm să fim noi cei învingători", a mai spus Ganea

Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
olltteanu
olltteanu  •  09 Aprilie 2010, 17:52

Cam are dreptate...cine bate sta mai linistit desi Universitatea are un program nebun.Trebuie castigat acest meci pentru ca apoi vin cluj si urziceni acasa. Orice ar fi trebuie sa castigam meciul asta, dar sa nu uitam RESPECT NAPOLI!!!

 •  09 Aprilie 2010, 17:23

DA O SA SCAPATI DE RETROGRADARE,SI O SA VA DUCETI CEI 241,5 SUPORTERI IN DELIR:))IA LUATII VOI SI PE ,INTERNATIONAL,URZICENI,BISTRITA,VASLUI SI DISPARETI DIN FOTBALUL NOSTRU,SI LASATI ORASELE CARE IUBESC ACEST SPORT.

 •  09 Aprilie 2010, 16:33

Va bate Craiova ca pe Brasov! Ganea fugi ca te mananca Iliev daca se reface :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează