FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO / EXCLUSIV Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”

Liviu Ganea (36 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a rememorat la GSP Live eliminarea suferită de „câini” în preliminariile Ligii Campionilor, contra celor de la Lazio. +18   FOTO
Liviu Ganea (36 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a rememorat la GSP Live eliminarea suferită de „câini” în preliminariile Ligii Campionilor, contra celor de la Lazio.

Articol de - Publicat joi, 29 februarie 2024 14:27 / Actualizat joi, 29 februarie 2024 14:34

Liviu Ganea (36 de ani), campion cu Dinamo în 2007, a rememorat la GSP Live eliminarea suferită de „câini” în preliminariile Ligii Campionilor, împotriva celor de la Lazio.

În vara lui 2007, Dinamo a ratat o șansă uriașă de a se califica în grupele Champions League, fiind învinsă de Lazio la București cu 3-1. Echipa lui Mircea Rednic era calificată la pauză, după golul lui Bratu din minutul 27, dar s-a prăbușit în partea a doua.

Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!
ITALIA
Paul Pogba a primit pedeapsa MAXIMĂ!

VIDEO. Liviu Ganea, despre decepția Lazio: „Jucătorii plângeau în vestiar”

Liviu Ganea, rezervă în returul contra italienilor, își amintește: „E un meci în care am văzut efectiv ce înseamnă Dinamo. Au fost 65.000 de oameni pe Lia Manoliu. În peluză era scris: «Aici e Dinamo»”.

Cât de mare a fost dezamăgirea în rândul jucătorilor lui Dinamo? „Mare. Așa e când simți că ești foarte aproape de ceva. În teren nu am simțit o diferență atât de mare și e firesc să te oftici, ai fost aproape de o chestie foarte importantă. Dacă Dinamo s-ar fi calificat atunci, multe dintre carierele unor fotbaliști, inclusiv a mea, s-ar fi schimbat. Cu Dinamo se întâmplau alte lucruri, erau alte bugete, probabil mulți dintre noi ar fi avut alt traseu. Gândește-te ce ar fi însemnat pentru mine, la vârsta respectivă, să joc în Champions League. Ar fi fost altceva, cu totul altceva”.

„A fost greu, spiritul lui Dinamo a însemnat și asta. Chiar vorbeam cu vreo 10 zile în urmă cu Cristi Borcea, spunea că de fiecare dată când Dinamo a fost aproape de ceva măreț, mereu s-au întâmplat lucruri, s-a ivit un ghinion, iar echipa nu a reușit să răzbată. A fost și o chestie de noroc cu Lazio”, a continuat Liviu Ganea, campion și cu CFR Cluj, în 2012.

+14 FOTO

Țin minte când a dat Bratu gol, eu eram în spatele porții, mă încălzeam. Nu-ți venea să crezi ce energie îți transmitea publicul, conduceam cu 1-0 și mergeam spre calificare. Dezamăgirea s-a simțit apoi în vestiar, o vedeai pe fața jucătorilor, unii plângeau.

- Liviu Ganea

Caseta meciului Dinamo - Lazio 1-3

Coșmarul care o bântuie și acum pe Dinamo: „Jucătorii plângeau în vestiar. Vorbeam recent cu Borcea despre asta...”

VIDEO INTEGRAL. Emisiunea GSP Live cu Liviu Ganea

  • GSP Live, emisiunea realizată din studioul Gazetei Sporturilor și moderată de Alexandru Barbu, poate fi urmărită de luni până vineri, de la ora 11:00, pe pagina de Facebook, canalul de YouTube, precum și pe site-ul Gazetei Sporturilor, GSP.ro

Mai multe articole despre Dinamo:

Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”
DINAMO
Andrei Nicolescu, propunere pentru șefii fotbalului românesc: „Să facă etapă de etapă, în cel mult 48 de ore!”
Dinamo, mesaj CLAR pentru suporteri, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt: „Am căutat vinovații. Se poate ajunge la pierderea jocului”
DINAMO
Dinamo, mesaj CLAR pentru suporteri, după incidentele de la meciul cu Hermannstadt: „Am căutat vinovații. Se poate ajunge la pierderea jocului”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mean_machine
mean_machine  •  29 Februarie 2024, 15:30

Daaaaaaaa Borcea vorbeste de noroc la meciul cu Lazio......Cine il crede?

albu
albu  •  29 Februarie 2024, 15:26

Plangeau doar aia care nu vandusera meciul cu conducatorii!

Ubi_Mortus
Ubi_Mortus  •  29 Februarie 2024, 15:24

Uff, dupa titlu, credeam ca e vorba de meciul cu Foresta...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează