FOTBAL  »  Superliga  »  

Ljubinkovici: "Ne-am trezit tirziu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 28 iulie 2007 00:00

Autorul primului gol al vasluienilor, Marko Ljubinkovici, crede ca relaxarea prematura a echipei sale a condus la egalarea aradeana

- Marko, ai marcat primul gol al Ligii I!

- Asa este, ma bucur ca am fost eu primul. Sincer, nu ma asteptam sa inscriu si mai bine era daca obtineam victoria. De aceea, reusita mea e pe jumatate laudabila.

- Adversarul a solicitat ofsaid la faza din care ai inscris.

- Nu, in nici un caz! Ma aflam pe aceeasi linie cu ultimul aparator de la ei cind Temwanjera mi-a pasat. Dar asa este in fotbalul romanesc, mai bine dai vina pe arbitraj decit sa-ti faci autocritica.

- Ce s-a intimplat in a doua repriza?

- Nu-mi dau seama exact. Cred ca am facut pasul inapoi prea devreme si am cedat mijlocul foarte usor. Cind ne-am trezit, era deja prea tirziu. Apoi, mai este de vina si noul sistem de joc, nu ne-am integrat inca foarte bine in tactica lui Dorinel. Trebuie insa rabdare ca vor veni si rezultatele.

- Urmeaza deplasarea din stefan cel Mare...
- Va fi o partida foarte grea, dar nu venim la Bucuresti din postura de invinsi. Le vom face viata grea dinamovistilor ca sa ne recuperam punctele pierdute cu UTA.

"Am avut mare ghinion. Nici nu ma mai gindeam la 2-0 ca se mai poate intimpla ceva. Nu stiu pe cine sa arunc vina. De la noi mi-au placut Mardare si Temwanjera"
Adrian Porumboiu

2.000 de euro a fost prima promisa pentru fiecare jucator vasluian doar in cazul unei victorii

"Decizie corecta"
Finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, a tinut sa-i raspunda omologului sau de la UTA, Nicolae Bara, dupa ce acesta din urma acuzase arbitrajul la finalul partidei. "Incalificabil arbitrajul, ofsaid la primul gol vasluian", a declarat patronul aradenilor dupa meci. "Decizie corecta a lui Deaconu. Am revazut faza pe caseta de mai multe ori, iar Ljubinkovici se afla la limita ofsaidului", a replicat ieri Porumboiu. (Cristi Lapa - Vaslui)

Panait si Sabou, lipsa!
Absentele lui Danut Sabou si Bogdan Panait din lotul vasluian convocat de Dorinel Munteanu pentru partida cu UTA au avut darul de a surprinde. "A fost o adevarata lovitura sa nu-l am pe Sabou la dispozitie, insa mi-a spus domnul Porumboiu ca el e cu psihicul la pamint din cauza nemultumirilor salariale si nu poate juca. In privinta lui Panait, mi s-a parut neserios la antrenamente. Trebuie sa inteleaga ca la mine nu joaca numele", a explicat tehnicianul. (Cristi Lapa- Vaslui)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează