FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lobby pentru Gigi la Strasbourg » Vadim Tudor a cerut eliberarea lui Becali în şedinţa Parlamentului European

Becali și-a găsit un susținător neașteptat
Becali și-a găsit un susținător neașteptat

Articol de , - Publicat miercuri, 11 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 10 septembrie 2013 20:16

După ce a eşuat în tentativa sa de a-şi întrerupe pedeapsa, Gigi Becali a primit aseară un ajutor din partea fostului său aliat politic, Corneliu Vadim Tudor.

Aflat la Strasbourg, unde a participat la plenul Parlamentului European, Vadim Tudor a ţinut un discurs de un minut prin care a cerut să se facă dreptate pentru Gigi Becali, care în opinia sa a fost condamnat pe nedrept.

"Multă lume îl cunoaşte pe colegul nostru George Becali. Acest om a fost arestat şi condamnat în mod samavolnic în nişte dosare inventate. De ce? Foarte simplu. Cineva a vrut să pună mîna în scop electoral pe echipa Steaua, echipă care în primăvara acestui an a învins marile formaţii Ajax Amsterdam şi Chelsea Londra, iar acum joacă în grupele Champions League", a spus Vadim.

El a continuat: "'Iată unul dintre motivele pentru care justiţia din România e oaia neagră a Europei. Trag un semnal de alarmă şi vă rog să vă implicaţi în eliberarea fostului nostru coleg, care a ajutat multe biserici creştine şi numeroşi oameni săraci. El e tatăl a trei adolescente şi are o mamă în vârstă de 85 de ani. Tratamentul care i se aplică în închisoare e subuman. Ce ruşine!".

Europarlamentarul şi-a încheiat discursul cu: "Free George Becali!".

24 de luni e perioada minimă pe care Becali o mai are de petrecut la închisoare, în cazul în care ar fi eliberat pentru bună purtare

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Avem echipă de primăvară!"
Managerul general al roş-albaştrilor, Mihai Stoica, a declarat că Steaua are în acest moment un lot de jucători cu care e obligată să se califice în primăvara Europa League. "Avem jucători de mare valoare care ne ajută extraordinar de mult şi sîntem obligaţi să terminăm grupa din Champions cel puţin pe locul 3 pentru a ajunge în primăvara Europa League. Avem forţa şi lotul pentru a ne califica acolo, dar cu siguranţă putem să ajungem şi în primăvara Champions League", a precizat Stoica la TVR.

Ziua decisivă pentru Răduţ
Mihai Răduţ, mijlocaşul de 23 de ani al Stelei, află dacă se va parafa transferul lui la echipa israeliană Hapoel Beer Sheva. Antrenorul Elisha Levy a mai discutat cu agentul jucătorului, Anamaria Prodan, dar decizia în privinţa transferului va fi luată abia astăzi. "Prioritatea clubului în acest moment este de a transfera un atacant spaniol cu care sîntem în discuţii avansate. Miercuri vom decide şi în privinţa lui Răduţ", a precizat Levy pentru presa din Israel.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
noelstoica
noelstoica  •  11 Septembrie 2013, 14:01
Postat de mathed pe 11 Septembrie 2013, 13:17

Acest Vadim Tudor este un nebun,pacientii psihiatriei sunt sanatosi in comparatie fata de el!!!!!

Free George Becali!La balamuc cu voi nebuni minoritari,care va credeti preacurati!Sunteti niste gunoaie care trage tara in jos!

noelstoica
noelstoica  •  11 Septembrie 2013, 13:59
Postat de mathed pe 11 Septembrie 2013, 13:17

Acest Vadim Tudor este un nebun,pacientii psihiatriei sunt sanatosi in comparatie fata de el!!!!!

Free George Becali!La balamuc cu voi nebuni minoritari,care va credeti preacurati!

mathed
mathed  •  11 Septembrie 2013, 13:17

Acest Vadim Tudor este un nebun,pacientii psihiatriei sunt sanatosi in comparatie fata de el!!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează