FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ASA TG. MUREȘ 2-1

Locul 1 nu îi impresionează pe steliști: "Nu am rezolvat nimic!" » Ce spune Adi Popa despre meciul cu ASA

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 aprilie 2016 23:03

Adi Popa, marcatorul unui gol în această seară, a vorbit despre victoria Stelei, 2-1 cu ASA Tg. Mureș, și despre revenirea pe primul loc.

"Ne-am îndeplinit obiectivul, acela de a lua trei puncte. Altceva nu mai contează. Îi mulțumesc lui Stanciu pentru pasă. Cum i-am dat și eu, mi-a dat și el mie azi. Nu contează cine marchează, ci să câștige echipa.

Nu contează că acum suntem pe locul 1. Contează cine este la final pe primul loc. Acum nu am realizat pe nimic. Nu ne încălzește că suntem pe primul loc. Trebuie să câștigăm următoarele cinci meciuri și suntem campioni. Suntem la mâna noastre. Urmează alte cinci finale. Se vede că suntem un grup unit și că avem valoare", a spus Adi Popa la DigiSport.

"Cu Dinamo va fi un derby. Vom da totul pentru a câștiga" Adi Popa 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Aprilie 2016, 15:54

11M NU A FOST,A SPUS SI CRACIUNESCU,A FOST FAULT IN FAZA PRECEDENTA,DAR EU NU MAI COMENTEZ ARBITRAJU CUM FACEAU FRUSTRATII LA MECIU TRECUT CU TG JIU,A DAT ARBITRU ASTA E,MACELUL CU ASTRA NU SE UITA,SPER SA II FURE COLTESCU ACUM CU PANDURII SA VADA SUMUDICA CUM E,CA IN 2-0 ALA NU A ZIS NIMIC IN TUR,ACUM II E FRICA DE COLTESCU,DOAMNE SA SE INTOARCA ROATA!eee !

andyandrei2015
andyandrei2015  •  04 Aprilie 2016, 15:53
Postat de eshayk pe 04 Aprilie 2016, 01:00

Frustratule cand eu mergeam la meciuri adevarate tu jucai fotbal in tarana asa ca ciocul mic . Si oricum precis esti un fan Fcsb-ist de net ..

astea sunt fumate demult,fa pasi eu demonstrez cu abonamente si bilete,tu ramai ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eshayk
eshayk  •  04 Aprilie 2016, 01:00
Postat de andyandrei2015 pe 04 Aprilie 2016, 00:58

E UNUL CARE A MARCAT CEVA GOLURI PENTRU STEAUA,JOACA LA NATIONALA ROMANIEI DESTUL DE DES,A CASTIGAT TROFEE CU STEAUA,E STELIST DE MIC ,APRECIAT DE FANII STELEI SI DE UNII RIVALI,TU CINE ***

Frustratule cand eu mergeam la meciuri adevarate tu jucai fotbal in tarana asa ca ciocul mic . Si oricum precis esti un fan Fcsb-ist de net ..

Vezi toate comentariile (8)
Comentează