FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Locul 1 se poate decide la golaveraj! Cum s-ar ajunge la un fotofiniș în campionat

Foto: Cristi Preda
Foto: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 12 februarie 2018 00:00

CFR e favorită pentru a intra în play-off din postura de lider, însă acest statut ar putea fi stabilit printr-un fotofiniș.

FCSB - CFR s-a terminat remiză, însă bătălia pentru locul 1 la terminarea campionatului regulat încă nu e decisă. Clujenii au două puncte avans şi stau la mâna propriilor rezultate. Programul în ultimele două runde e cam acelaşi. Fiecare are câte un meci relativ uşor, clujenii cu Juventus, în deplasare, iar Steaua, acasă, cu Sepsi, ambele se vor disputa în ultima etapă.

Penultima etapă e decisivă

Decisivă va fi, foarte probabil, runda din weekend-ul următor, atunci când ambele au de trecut de partide extrem de dificile. CFR primeşte vizita Astrei, o formaţie care a pierdut un singur meci cu echipele aflate în prima jumătate a clasamentului. În schimb, pe FCSB o aşteaptă disputa istorică împotriva rivalei tradiţionale, Dinamo.

Egalitate perfectă în meciurile directe

Teoretic, e posibil ca locul 1 la startul play-off-ului să fie decis de ultimul criteriu de departajare existent în regulament. Dacă CFR şi FCSB vor termina la egalitate de puncte, atunci ar trebui să fie hotărâtoare meciurile directe, însă şi aici lucrurile ar fi perfect egale: 1-1 în Gruia, în tur, 1-1, sâmbătă, pe Arena Naţională. S-ar ajunge la golaverajul general, iar în momentul de faţă roş-albaştrii stau mai bine. Au un avans de 7 goluri!

Ultimele două etape din sezonul regulat

PROGRAM CFR:
Astra (a) / Juventus (d)
PROGRAM FCSB:
Dinamo (d) / Sepsi (a)

Ce avantaje sunt pentru lider în startul play-off-ului, o simulare a primelor două etape din play-off și alte detalii despre situația din Liga 1, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (20)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  12 Februarie 2018, 12:09
Postat de Coco Trusca pe 12 Februarie 2018, 11:01

pai fcsb au un avantaj de 7 goluri datorita pozitiei de capra in care a stat timisoara la bucuresti si care timisoara s-a facut leu-paraleu in meciurile cu cfr sau dinamo. la fel si craiova.

tu esti o eroare,iesi de aici ca habar nu ai de tine

madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  12 Februarie 2018, 11:23

E CALE LUNGA PANA LA FINALUL CAMPIONATULUI, RĂMÂNE DE VĂZUT, ORICUM PRINCIPALELE CANDIDATE SUNT CFR ȘI FCSB ***

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Februarie 2018, 11:16
Postat de sadikul pe 12 Februarie 2018, 10:41

cred ca esti stripper si in buzunare

Ti-am zis eu ca esti perspicace... Ai o logica impecabila, tipica unui coregraf.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează