FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

"Locurile 1-6"

Articol de - Publicat sambata, 12 aprilie 2008 00:00

Nicolo Napoli (foto) şi Adrian Mititelu au căzut de acord asupra unei strategii pe următorii trei ani. Antrenorul şi patronul Craiovei s-au întîlnit joi seară, iar ieri au anunţat obiectivul pentru sezonul viitor. "I-am transmis lui Nicolo că dorim să-i prelungim înţelegerea pe încă trei ani, îi vom dubla şi salariul. Echipa a ajuns la finalul unui ciclu de 3 sezoane, iar în vară vom trage linie. Obiectivul la anul va fi unul din locurile 1-6, apoi, în sezonul următor, să fim în primele trei. În sezonul 2010-2011 ne propunem cîştigarea titlului!", a spus Mititelu pentru craiovamaxima.ro. "Continuu şi de la vară la Craiova. M-au bucurat aprecierile patronului la adresa mea", a afirmat şi Napoli în Fanatik.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
 •  12 Aprilie 2008, 14:13

daca s-a gandit sa-l tina inca 3 ani e bine, mai ramane sa se si tina de cuvant . daca va fi lasat sa continuie si i se vor mai aduce jucatori atunci sper sa ajunga acolo unde ii este locul acestei echipe adica in frunte. sa nu uitam cate bucurii a adus Craiova iubitorilor de fotbal din toata tara. cred ca daca va avea continuitate si sprijin de la patron si municipalitate atunci va avea si rezultate. BAFTA NICOLO SI ''HAI CRAIOVA''

 •  12 Aprilie 2008, 10:33

parca a mai zis mititelu ca il tine pe stanga antrenor cat a stat ferguson la manchester...si dupa 2 etape l-a dat afara...

 •  12 Aprilie 2008, 05:47

TOLONTANEEE INVATA SA SCRII RETARDATULE!!!!!!!!! =))) GSP'U PULIIII =)))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează