FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - FCM TÎRGU-MUREŞ, LUNI, 21:30 ŞI DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Logica lui Pustai: "După simetria rezultatelor noastre de pînă acum ar trebui să urmeze un meci bun" :D

Cristi Pustai
Cristi Pustai

Articol de GSP - Publicat vineri, 23 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 23 septembrie 2011 19:01

Tehnicianul echipei Gaz Metan Mediaş, Cristani Pustai, a declarat că adversara din etapa a VIII-a a Ligii I, FCM Tîrgu-Mureş, este o echipă bună, care nu trebuie neglijată.

"Întîlnim FCM Tîrgu-Mureş, o echipă bună care nu trebuie neglijată, deşi nu a avut un start de campionat strălucit. Dacă ne luăm după simetria rezultatelor noastre de pînă acum ar trebui să urmeze un meci bun. Sper că jucătorii vor fi conectaţi la importanţa acestui joc şi că vom obţine toate punctele puse în joc. Momentan avem doar 9 puncte, dar urmează două meciuri consecutive pe teren propriu, iar dacă le vom cîştiga vom urca în clasament cu siguranţă", a spus Pustai, notează Mediafax.

La rîndul său, atacantul Cristi Bud a declarat că s-a reacomodat rapid la Mediaş şi că speră ca Gaz Metan să ia toate cele 3 puncte din meciul cu Târgu Mureş. "Ne aşteaptă o partidă destul de grea, Tîrgu-Mureş are o echipă cu jucători buni şi experimentaţi, dar sperăm că vom cîştiga. Reacomodarea a fost rapidă, deoarece deja îi ştiam pe majoritatea colegilor şi pe antrenorul Cristi Pustai. Şi Tîrgu-Mureş a fost interesată de mine, dar am ales cu sufletul şi am venit la Mediaş. Nu îmi doresc neapărat să înscriu, cel mai important e să cîştigăm", a precizat atacantul.

Meciul Gaz Metan Mediaş - FCM Tîrgu-Mureş, din etapa a VIII-a a Ligii I, va avea loc luni, de la ora 21.30, în direct pe DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
wollt_r
wollt_r  •  27 Septembrie 2011, 04:19

Bravo domn profesor -

emilutz-paraipan
emilutz-paraipan  •  24 Septembrie 2011, 21:03

prea multa simetrie profesoree!!!!

ioanna.mee
ioanna.mee  •  24 Septembrie 2011, 17:34

HAI FCM !! HAI TIRGU-MURES !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează