FOTBAL  »  LIGA 1  »  

Lopez Caro: "Este o înfrîngere pentru care sîntem toţi vinovaţi! Nu ştiu despre vreo demitere a mea"

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 august 2010 00:00

Antrenorul Vasluiului Lopez Caro spune că nu a discutat cu Adrian Porumboiu de o eventuală demitere după eşecul cu Steaua.


"Este o înfrîngere pentru care sîntem toţi vinovaţi! Nu mă voi delimitat de acest eşec. Este clar că mai avut mult de muncă. Ne facem multe ocazii, dar nu înscriem. În fotbal este ca în atletism: diferenţa se face la cîţiva centimetri. Depinde de dacă trece mingea de o parte sau alta a barei", a spus spaniolul.

Tehnicianul consideră că echipa va arăta altceva la returul cu Lille, din play-off-ul Europa League. "Returul cu Lille va fi cu totul altceva. Misiunea mea este să-i recuperez pe jucători atît fizic, cît şi mental. Vom avea altă consistenţă în Franţa", a comentat Lopez Caro.

"Nu am avut nici o discuţie cu patronul după această partidă. Nu ştiu despre ce vorbiţi", a spus spaniolul în momentul în care a fost întrebat dacă a fost demis de Porumboiu.

Playtech: Veste BOMBĂ pentru Ianis Hagi! Scoțienii au făcut anunțul ȘOC: s-au dat de gol


Comentarii (6)
cristi1973
cristi1973  •  23 August 2010, 10:06

Porumboiu nu vede ca Kuciac nu mai apara nimik iar Wesley nu mai joaca sau nu mai vrea sa joace nimica !!! Trebuia sa ii lase sa plece daca aveau oferte bune , sau sa-i trimita la echipa a doua. De antrenor ce sa spun: a stricat toata munca din ultimii 2 ani . Doar Piturca ar mai putea salva cate ceva , dar nici el nu pote face minuni cu toti pensionarii adusi de galatic.

sundancekid
sundancekid  •  22 August 2010, 23:44

Sunt 2 solutii ! Ori merge in continuare pe mina lui Caro dar asta inseamana sa mai astepte cel putin un an !!! Totusi nu pare un lot de viitor mai ales ca multi sunt in virsta ! Ori sa scoata bani din buzunar si sa-l destituie dar asta il va costa mult mai mult pentru ca va trebui sa angajeze un nou antrenor si daca e un antrenocu personailiate asta va dpri un alt lot deci alti bani !

red.blue
red.blue  •  22 August 2010, 23:33

cel mai amuzant a fost cand s-a terminat meciul si s-a vazut moaca lui porumboiu hehehehe

Vezi toate comentariile (6)
Comentează