FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Lopez Caro nu a venit la stadion. Jucătorii s-au antrenat sub comanda lui Bălace

Silviu Balace, Balace, FC Vaslui
Silviu Balace, Balace, FC Vaslui

Articol de - Publicat sambata, 04 septembrie 2010 00:00

Fotbaliştii lui FC Vaslui nu au ţinut cont de programul stabilit de Lopez Caro, care le-a dat liber în acest weekend, şi s-au antrenat singuri. Coordonatorul şedinţei de dimineaţă a fost veteranul echipei, Silviu Bălace, dar comenzi au mai dat şi căpitanul Wesley Lopez, alături de Daniel Pancu.

Jucătorii au ieşit la antrenamente astăzi dimineaţă la ora 10. Aceştia au solicitat în scris clubului să le pună la dispoziţie terenul de antrenament pentru şedinţa de pregătire. Sub coordonarea lui Silviu Bălace, fotbaliştii galben-verzi au efectuat un prim antrenament, care a durat aproape 2 ore. Veteranul echipei s-a impus imediat în faţa colegilor, primul taxat fiind Gerlem.

“Lasă minge Willian şi treci în grup”, a strigat Bălace la brazilian, care s-a conformat imediat, efectuînd exerciţiile impuse. Bălace a mai fost ajutat şi de Wesley şi Pancu, cei doi ocupîndu-se, în special, de latura tehnico-tactică.

“A fost o solicitare a jucătorilor de a efectua antrenamente astăzi şi mîine, întrucăt peste 6 sau 7 zile avem un meci important în campionat acasă. Ei doresc să respecte programul iniţial al antrenorului şi oricît de răuvoitor ai fi, nu poţi după două zile libere şi un antrenament fizic de ieri să mai dai două zile libere jucătorilor. Aceasta este rea voinţă! Jucătorii au înţeles şi au solicitat să facă antrenamente astăzi şi măine, care sunt efectuate sub comanda lui Wesley şi Pancu, cei doi căpitani de drept ai echipei. Fac acest lucru de bună voie”, a spus Ciprian Damian, preşedintele lui FC Vaslui.

Bălace a avut la dispoziţie 15 jucători, inclusiv pe David Rivas şi Alejandro Campano, fotbalişti aduşi la echipă de Lopez Caro. Gladstone şi Pavlovici au rămas în sala de forţă, iar Pouga, Adailton şi Yaro Bello sunt învoiţi, urmînd să ajungă la Vaslui în această seară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
fr0g_pk
fr0g_pk  •  05 Septembrie 2010, 02:23

frumos am ramas fara cuvinte sa vina jucatori sa se antreneze fara caro :X

roolwey
roolwey  •  04 Septembrie 2010, 14:44

Fugi Caro, Fugi !

ffffis
ffffis  •  04 Septembrie 2010, 13:46

buna atitudine !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează