FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

VIDEO+FOTO Lora a prezentat noul echipament al Universității Craiova » Fanii sunt furioși: „Suntem KO la transferuri”

CS Universitatea Craiova a lansat sâmbătă seară, în stil mare, tricourile pentru sezonul 2022/2023 +10   FOTO
CS Universitatea Craiova a lansat sâmbătă seară, în stil mare, tricourile pentru sezonul 2022/2023

Articol de - Publicat duminica, 10 iulie 2022 15:28 / Actualizat duminica, 10 iulie 2022 15:55

CS Universitatea Craiova a lansat sâmbătă seară, în stil mare, tricourile pentru sezonul 2022/2023. Fanii i-au și felicitat, dar i-au și înțepat pe olteni, supărați că Mihai Rotaru nu face mai multe transferuri de top și e posibil să-i vândă pe Mirko Pigliacelli și pe Jovan Markovici.

Alb-albaștrii au ținut să fie la înălțimea rivalei FCSB și și-au prezentat tricoul oficial pentru stagiunea 2022/2023 printr-un spectacol de sunet și lumini organizat, sâmbătă seară, în fața Universității din Craiova. 

Presa locală anunță că CSU Craiova îl vinde pe un milion de euro la o fostă câștigătoare de UCL! Reacția oltenilor
CSU Craiova
Presa locală anunță că CSU Craiova îl vinde pe un milion de euro la o fostă câștigătoare de UCL! Reacția oltenilor

Universitatea Craiova și-a prezentat noul echipament

+6 FOTO

Deși au fost prezenți, printre alții, președintele Sorin Cârțu, managerul general Marcel Popescu și starleta Lora, suporterii n-au asistat în număr mare, cel mult 1.500. Pe pagina de Facebook a clubului, unii au lăudat evenimentul și le-au urat succes în noul sezon, dar alții, destul de mulți, și-au manifestat din nou nemulțumirea în legătură cu lipsa unor achiziții de top:

  • „Mascotele sunt OK, dar la transferuri suntem KO” - Remus Tănăsoiu 
  • „Vreau și eu să cumpăr tot atâtea tricouri câte transferuri s-au realizat la Craiova...” -Jucatoru Claudiu 
  • „Vedeți că Sepsi a câștigat 2 trofee anul acesta, noi ne propunem ca de obicei Cupa și campionatul” - Rudy Cătălin 
  • „Bravo, foarte frumos, păcat că acest Marian Copilu nu înțelege ce înseamnă UNIVERSITATEA CRAIOVA....” - Gabi Grigorescu 
  • „Poate înțelege și Rotaru, nu oricine poate îmbrăca tricoul Universității Craiova, și să aducă odată fotbaliștii promiși, că ne-am săturat de gargară ieftină. Forza Știința!” - Fănel Ion 
  • „Prezentări, lansări, aniversări, nunți, botezuri, abonamente și bilete!! Avem de toate, mai puțin fotbaliști și fotbal...” - Simion Valentin 
  • „Este foarte frumos! Dar când te gândești că îl îmbracă Vână și Căpățână, te ia dorul de cap! Trebuie să facă transferuri, altfel suporterii o să fie foarte revoltați! Hai Craiova!” - Ghican Ion Danut Bistriceanu 
  • „Frumos. Ok! Avem echipament nou, dar nu joacă tricoul. Mai trebuie și ceva fotbaliști” - Dănuț Bistriceanu 
  • „Avem echipament, huse, stadion pe la Slatina, abonamente etc, nu avem antrenor și nici transferuri. Forța Știința” - Gigi Marian Prefac

„Markovici nu pleacă acum de la Craiova”

Deși au la dispoziție un milion de euro pentru achiziții, Cârțu și directorul sportiv Marian Copilu nu au adus decât doi fundași, Raul Silva și Ivan Martici, la parametru zero. Amândoi au sosit în cursul cantonamentului austriac, fără pic de pregătire în picioare. Iar sâmbătă, la întoarcerea în Craiova, antrenorul Laszlo Balint a cerut, din nou, un atacant. 

Agitație au stârnit inclusiv informațiile potrivit cărora patronul Mihai Rotaru se pregătește să-i vândă pe Jovan Markovici, cu un milion de euro, Stelei Roșii Belgrad, și pe portarul Pigliacelli la Palermo, motiv pentru care se poartă negocieri pentru Silviu Lung jr, vizat drept înlocuitor. Marcel Popescu, managerul general al clubului, a recunoscut, la Pro Arena: „Interesul Stelei Roșii pentru Jovan este justificat, dar sunt și alte cluburi care și-au manifestat dorința de a-l aduce”. Rotaru, la rându-i, a precizat pentru GSP.RO: „Markovici nu pleacă acum. Și mă îndoiesc că e cineva care chiar crede că-l dăm anul acesta cu un milion de euro”. 

Comentariile de pe GSP.RO n-au întârziat:

  • „Din milionul promis pentru transferuri Craiova se pregătește sa îl vând pe Marckovici. Se mai îndoiește cineva de managementul celor de la Craiova?” - eunescu09 
  • „Mirko Pigliacelli costa ...noi am dat bani pe el ...nu cred ca Palermo poate sa l cumpere ...i-a crescut mult valoarea ...joacă în cupele europene ...” - ionescugeorge77

Revine Liga 1! Tot ce trebuie să știi înainte de FCSB - U Cluj:

Pigliacelli, dorit de noua echipă a șeicilor de la Manchester City!
CSU Craiova
Pigliacelli, dorit de noua echipă a șeicilor de la Manchester City!
Fundașul „repatriat” de CSU Craiova dezvăluie ce l-a convins să revină în Bănie: „Eram aproape de a semna cu altă echipă, dar soția mi-a zis asta”
CS UNIVERSITATEA
Fundașul „repatriat” de CSU Craiova dezvăluie ce l-a convins să revină în Bănie: „Eram aproape de a semna cu altă echipă, dar soția mi-a zis asta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (54)
george.br
george.br  •  12 Iulie 2022, 13:30
Postat de pittt pe 11 Iulie 2022, 21:28

Si treaba asta rezolvă falimentul si faptul că echipa lui Mitielu s-a desfiintat? Faptul că a fost înscrisă CSU direct în L2 sterge falimentul si desfiintarea si toate măgăriile lui Mititelu? Actuala FCU a fost înfiintată în 2013 si înscrisă ca echipă în 2017. Atâta e și n-ai de unde să scoți mai mult indiferent dacă dați voi în CSU sau nu!!

Nu e nevoie sa dam "noi" in CSU. E oricum lovita de soarta pentru ca are pe ea pecetea imposturii si a minciunii. Cat despre faptele de-atunci, trollezi cu frenezie: echipa micului a fost REPRIMITA in L2, nefiind deloc in aceeasi situatie cu clona inventata si impusa politic in aceeasi liga. Da, dupa aia a urmat imediat falimentul inevitabil in conditiile date. Iar daca tu ai constiinta impacata in ceea ce priveste "legitimitatea" falsului numit "CSU", sa fii sanatos!

pittt
pittt  •  11 Iulie 2022, 21:28
Postat de george.br pe 11 Iulie 2022, 00:32

Daca erai atat de mare atunci incat ai fost la meciurile alea "fara tata", iar ceea ce a facut brutarul au fost niste "magareli", atunci cum gasesti inscrierea CSU direct in L2, fara merit sportiv?

Si treaba asta rezolvă falimentul si faptul că echipa lui Mitielu s-a desfiintat? Faptul că a fost înscrisă CSU direct în L2 sterge falimentul si desfiintarea si toate măgăriile lui Mititelu? Actuala FCU a fost înfiintată în 2013 si înscrisă ca echipă în 2017. Atâta e și n-ai de unde să scoți mai mult indiferent dacă dați voi în CSU sau nu!!

george.br
george.br  •  11 Iulie 2022, 13:30
Postat de ionescugeorge77 pe 11 Iulie 2022, 13:24

...aiurea...nu ne interesa pe noi atunci Liga 2 a a lui Mircea Sandu ...sunt satul de minciunile voastre ...voi nu vreti progresul fotbalului romanesc ...

Esti ridicol, mogosene cu aberatiile tale!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează