FOTBAL  »  LIGA 1  »  "U" CLUJ

Loterie

Articol de GSP - Publicat joi, 25 octombrie 2007 00:00

Impresarul Traian Gherghisan a propus cinci jucatori Universitatii, din care Gigi Multescu va alege doi. Imediat ce a fost instalat pe banca tehnica a Universitatii Cluj, in urma cu doua saptamini, Gheorghe Multescu, a cerut conducerii clubului sa fie transferati, cit mai rapid posibil, cel putin doi fotbalisti, pentru intarirea defensivei si a atacului.

Ieri, impresarul Traian Gherghisan a propus "sepcilor rosii" cinci jucatori, liberi de contract: Mamadou Zongo (atacant, 27 de ani), international din Burkina Faso, pe brazilienii Gustavo Gramaco (atacant, 23 de ani) si Alair de Sousa Camargo Jr. (fundas central, 25 de ani), togolezul Toure Cherif Mamam (mijlocas, 26 de ani) si portughezul Ednilson Andrade (mijlocas defensiv, 25 de ani).
Antrenorul Gigi Multescu i-a urmarit pe DVD-uri doar pe Zongo, Alair si Toure, primii doi avind sansele cele mai mari sa ajunga la Cluj. "Pina la urma sint doar trei, din care vor ramine doi. De pe DVD-uri imi fac o idee despre stilul lor, insa decizia finala o voi lua dupa ce-i vad la antrenamente", a spus Multescu.

Scumpi
Mijlocasul Toure Cherif Mamam, care a evoluat in 42 de jocuri pentru nationala statului Togo si a inscris 15 goluri, a sustinut in luna martie probe de joc la Rapid, dar a fost refuzat de giulesteni din cauza salariului, considerat prea mare. Un alt jucator propus Universitatii, atacantul Mamadon Zongo, a dat probe la Otelul, dar nu a ramas din cauza pretentiilor sale. Portughezul Ednilson s-a antrenat cu Poli Iasi in aceasta luna, dar din cauza problemelor financiare ale clubului din Copou, transferul a picat.

Sub perfuzii
Fundasul Cosmin Crusoveanu nu a apucat sa se antreneze sub comanda lui Gigi Multescu, din cauza unei pneumonii. "Prima data am crezut ca e doar o raceala trecatoare. Am facut apoi niste raze si doctorul m-a pus imediat sub perfuzii fiindca aveam pneumonie. Pina duminica sint sub tratament, iar de luni sper sa incep si eu pregatirea", a spus Crusoveanu. Cordos, Tudor si Baciu sint si ei raciti si nu s-au antrenat ieri.

Mai sint 1.000 de bilete
Din cele 4.500 de bilete puse in vinzare pentru meciul cu Steaua de simbata au mai ramas aproximativ 1.000. Numarul mic de bilete scoase la vinzare se explica prin faptul ca stadionul "Ion Moina" are o capacitate de 7.000 de locuri, din care 1.000 sint ocupate deja de abonati, citeva sute vor fi puse la dispozitia Stelei, iar 10 la suta din capacitate reprezinta cota de siguranta ceruta de LPF.

Playtech: Ce a făcut fiul lui Petrică Cercel la cimitir. Momente tulburătoare înainte de înmormântare


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează