FOTBAL  »  Superliga  »  "U" CLUJ

Lovit in testicol

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 decembrie 2007 00:00

Tehnicianul "sepcilor rosii", Gheorghe Multescu, a anuntat inca dinaintea jocului scoala de ieri ca portarul brazilian venit in probe, Fernando Yamada, nu va fi pastrat in lotul Universitatii. "Nu-mi place, nu sint multumit de el", l-a taxat Multescu in conferinta de presa de ieri.

Daca la fotbal nu a impresionat, Yamada si-a etalat, la jocul-scoala, calitatile de karatist. Brazilianul, al carui bunic s-a nascut in Japonia, a iesit cu talpa inainte la o minge urmarita de Nemanja Jovanovici. In urma contactului, atacantul sirb s-a ales cu o contuzie serioasa la unul dintre testicole si nu a mai putut continua jocul. Urletele de durere ale lui Jovanovici l-au impulsionat pe Gigi Multescu sa intre in ring. Antrenorul s-a repezit spre Yamada si l-a imbrincit in timp ce-i reprosa violenta atacului. Yamada a mai facut o victima si la sedinta de pregatire de marti, cind l-a accidentat pe preparatorul fizic, Yucsel Yesilova, care intrase si el la miuta.  

Doar Ochinca
Jucatorii veniti in probe, brazilienii Yamada si Claudinho, moldoveanul Orbu si australianul de origine sirba, Mitrovici, nu au fost pastrati in lot de antrenorul Gigi Multescu. Doar fundasul moldovean Ghenadie Ochinca (23 de ani) are sanse sa ramina la "U". "E un jucator tinar cu calitati bune. Vom decide daca ne poate fi util", l-a laudat Multescu pe jucatorul propus de presedintele Toni Dobos. Tehnicianul i-a evidentiat, in urma jocului - scoala, pe atacantii Borza si Sintejudean, imprumutati de "U" la ISCT: "Au tehnica in regim de viteza. Nu inteleg de ce nu i-am avut pina acum, imi puteau fi de folos".

Revine Tudor
Goalkeeper-ul Martin Tudor, care acuza o accidentare mai veche la genunchi, a aparat ieri o repriza la jocul-scoala desfasurat pe terenul de zgura, proaspat renovat cu rumegus si nisip. Totusi, cel mai probabil, Martin Tudor va fi doar rezerva lui Szolomajer, duminica, in meciul cu Unirea Urziceni. Altfel, armeanul Romik Haciatrian acuza o entorsa la glezna si prezenta lui in teren duminica este incerta.

100.000 de dolari pentru Gherghisan!
Impresarul Traian Gherghisan a cistigat 100.000 de dolari de pe urma transferurilor lui Mamadou Zongo si Andre Astorga la "U" Cluj. "40.000 de dolari a fost suma pe care a solicitat-o impresarul pentru Astorga", a spus Gigi Multescu. Se pare ca pentru transferul africanului Zongo, Gherghisan a incasat 60.000 de dolari. "Daca jucatorul apartine unui impresar, clubul care il achizitioneaza trebuie sa-i plateasca acestuia o suma de bani si sa-i suporte salariul jucatorului. Pe noi nu ne intereseaza cui ii platim, ci cit platim. Ca platim unui club sau unui impresar, important este ca suma sa fie cit mai mica", a precizat managerul general Alin Tise.
"Viata grea"
Tehnicianul Gigi Multescu nu se astepta sa aiba o misiune atit de dificila la "U" Cluj. " Cind am venit la Cluj nu m-au interesat banii, ci doar salvarea de la retrogradare. Am inceput nesperat de bine, cu un egal la Craiova si o victorie in fata Stelei, dar esecul de la Buzau ne-a distrus moralul. Lipsa terenurilor de antrenament, accidentarile si zestrea saraca de puncte mi-au facut viata grea la Cluj", a spus Multescu. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează