FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură de proporții la Dinamo! Nicolae Badea îi ia acțiunile lui Ionuț Negoiță: "Procedurile vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc și de avocați"

Articol de - Publicat vineri, 27 aprilie 2018 19:11

Nicolae Badea a obținut o victorie importantă în conflictul cu Ionuț Negoiță și poate scoate la licitație acțiunile actualului șef dinamovist pentru a-și recupera prejudiciul de 2.000.000 de euro.

Războiul dintre Ionuț Negoiță și Nicolae Badea a ajuns la noi cote. După ce Tribunalul a hotărât să se pună poprire pe acțiunile lui Negoiță în baza datoriei de 2.000.000 de euro pe care patronul o are la Badea, acum instanța a admis cererea de încuviințare a executării silite a lui Negoiță. Ce înseamnă acest lucru? Nicolae Badea are drept de decizie asupra acțiunilor lui Negoiță. Le poate scoate la licitație pentru a-și recupera banii.

Contactat de GSP, Nicolae Badea s-a rezumat să declare: ”Este adevărat. Procedurile ulterioare vor fi îndeplinite de executorul judecătoresc și de avocați. Mulțumesc!”.

Următorul pas este ca Ionuț Negoiță să fie notificat de executor, iar asta poate dura chiar și două luni. Actualul patron al clubului bucureștean poate să scape automat de problemă dacă virează suma datorată.

O variantă mai este să achite 10% din datorie și să conteste decizia de executare, acțiune care ar mai tegiversa lucrurile prin instanțe timp de câteva luni. Timp suficient pentru Dinamo să finalizeze negocierile de vânzare și într-un final achitare a datoriei de 2.000.000 de euro.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (64)
t0ni
t0ni  •  28 Aprilie 2018, 15:31

La Dinamo nimic nou. Aceeasi golani, acelasi circ de ani de zile!

eugeniustin
eugeniustin  •  28 Aprilie 2018, 08:20
Postat de englezu pe 28 Aprilie 2018, 06:44

Dinamo, Rapid, Petrolul .... ce au fost și ce-au ajuns ! Kanibalismul instaurat în Romania arata fata grotescă a capitalismului mult asteptat de români ! Am un prieten, din țara unde se afla km. 0 al democrației - am numit Olanda ! - care mi-a dat soluția pentru starea actuala a țării : " a new revolution " ! Așa o fi ?

)))))

alinusdinamo
alinusdinamo  •  28 Aprilie 2018, 07:57

Ce bine pentru zecs si postacii de la rin ,acum vor putea spune că negoita vrea să investească, dar nu poate, că are acțiunile sub sechestru. Cum spuneau si pana acum : "negoita vrea să bage bani dar nu poate,că e clubul în insolventa"(de parca nu chiar el ceruse insolventa). Probabil ei au o replică si dupa ce negoita va desființa(falimenta) Dinamo : "cum vreti sa investească? Nu vedeti ca clubul nu mai există?"

Vezi toate comentariile (64)
Comentează