FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură de teatru! Becali l-a deturnat: Zlatinski la FCSB! "Dacă se ducea la Dinamo, plătea 150.000€”

Articol de GSP - Publicat joi, 23 august 2018 19:53

Hristo Zlatinski, 33 de ani, a semnat cu FCSB, deși în ultimele zile a fost aproape să ajungă la un acord cu Dinamo. 

Surpriză de proporții pe piața transferurilor din Liga 1! Gigi Becali a renunțat la transferul lui Dan Nistor, după ce Dinamo a cerut pe mijlocașul de 30 de ani nu mai puțin de 1 milion de euro plus TVA și Kamer Qaka.

Taxă anti-Dinamo

Mijlocașul bulgar al celor de la CS U Craiova a primit o hârtie oficială din partea clubului pentru a se transfera. Gigi Becali a dezvăluit la TV Digi Sport că ”jucătorul se putea transfera GRATIS la orice echipă, mai puțin Dinamo. Dacă semna cu Dinamo, el trebuia să plătească o amendă de 150.000 de euro”.

Finanțatorul celor de la FCSB a explicat de ce a ales să transfere un jucător de 33 de ani: ”Dacă nu l-am luat pe Nistor, l-am luat pe Zlatinski. Iau mijlocași până găsesc unul care să-mi placă mie. O să iau 20 de mijlocași până găsesc unul care să-mi placă mie”.

”Sunt unii jucători de care mie mi-e teamă. Îmi era frică de Zlatinski și Băluță de fiecare dată când jucam cu Craiova. Zlatinski mi-a plăcut dintotdeauna și cred că e o mare pierdere pentru cei de acolo. Eu l-am luat liber. Craiova nu cred că e concurentă cu noi anul acesta. Ei sunt concurenți cu Dinamo și Viitorul pentru locul 3", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Nistor rămâne la Dinamo

Latifnundiarul a anunțat și că transferul lui Dan Nistor de la Dinamo a picat definitiv după achiziționarea lui Zlatisnki: "Le-am făcut ultima ofertă celor de la Dinamo, 750.000 de euro plus Qaka și mi-au transmis că nu se pune problema să-l lase să plece”.

Coșmar pentru FCSB

Zlatinski a semnat cu Craiova în 2015 și a marcat 9 goluri în cele 99 de meciuri disputate în Liga 1. Bulgarul a evoluat în perioada 2013-2015 la Ludogoreț, unde a eliminat-o pe FCSB, în 2004, în play-off-ul Champions League. Mijlocașul a evoluat numai în partida tur, pe Național Arena, câștigată de FCSB cu 1-0. În retur însă, Ludogoreț s-a impus cu 1-0 și a câștigat ”dubla” la penalty-uri, scor 6-5.

750.000 €este cota de piață a lui Zlatinski, conform site-ului transfermarkt.de

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (55)
735681093223958
Ionel Potec  •  24 August 2018, 12:07
Postat de risc_mix pe 23 August 2018, 22:13

Acum înțelegeți bă clonaților de ce nu o să bateți niciodată pe fcsb? Pt că sunteți slugile lui gigi. Această clauză ticăloasă arată servilismul fața de cioban. Cum adică ești liber de contract dar te duci unde vreau eu? Poate că omul vroia la Dinamo, unde sigur era titular, că are valoare. Dar răutatea lui becali l-a făcut rezervă la fcsb. Asta se cheamă ,,libertate oltenească”

bai esti prost rau nimic nu intelegi si altii ca tine la fel lui zlatinschi i s-a dat o hirtie ca poate pleca oriunde putea sa plece si la voluntari si in bulgaria doar pt dinamo bai prostule era un pret asa s-a hotarit ce e gresit in asta? de ce nu s-a pus si pt fcsb? pt ca nimeni nu s-a gindit ca o sa il i-a gigi nici zlatinschi nu credea are o virsta, cine se apuca sa vorbeasca cei din ghiveciul dinamo in istorie cei mai mari blatisti din romania jumate din titluri luate prin aranjamente si cite ar mai putea fi spuse

735681093223958
Ionel Potec  •  24 August 2018, 11:53
Postat de Danut Ognean pe 24 August 2018, 11:13

asa a rasplatit gigi craiova dupa meciurile de sezonul trecut in care craiova a stat in pozitie indecenta in fata fcsb-ului

bai prostea cum a rasplatit gigi pe craiova ca nu s-a platit nici un ban pe zlatinski? nu a juns niciun ban la craiova pur si simplu craiova nu a mai avut nevoie de el desi parerea mea putea sa-l mai tina un an dar nu ca titular i s-a dat voie sa plece unde vrea el nu se astepta nimeni sa il i-a fcsb ce e greu de inteles?

100002473541087
Danut Ognean  •  24 August 2018, 11:13

asa a rasplatit gigi craiova dupa meciurile de sezonul trecut in care craiova a stat in pozitie indecenta in fata fcsb-ului

Vezi toate comentariile (55)
Comentează