FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Lovitură de teatru! Copos blochează plecarea lui Coman de la Rapid!

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 iulie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 08 iulie 2012 23:08

Acţionarul majoritar al Rapidului, George Copos, a spus că portarul Dani Coman poate pleca la Anorthosis, dar doar în schimbul unei sume de bani, nu din postura de jucător liber de contract.

"Coman are contract cu Rapid şi trebuie să îl respecte. Aşa cum noi respectăm contractele şi el trebuie să facă la fel. Am înţeles că vrea să plece în Cipru, dar o va face doar în schimbul unei sume de transfer. Nici să plece liber de contract nu se poate pentru că Rapid a cheltuit destul de mulţi bani cu Dani Coman", a spus Copos pentru Mediafax.

Finanţatorul rapidist explică şi care e motivul pentru care nu îl lasă pe Coman să plece gratis. Acesta îl laudă pe portarul Rapidului pe care îl consideră cel mai bun din România.

"Dani Coman este cel mai bun portar din România de departe. Iar ca să aducem acum un portar de valoarea lui va trebui să cheltuim cîteva sute de mii de euro. De aceea cred că este nevoie de o sumă de transfer pentru a compensa suma pe care o vom cheltui pentru aducerea unui alt portar", a mai spus acţionarul Rapidului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (33)
argus
argus  •  11 Iulie 2012, 13:45

Am mai spus-o si cu lata ocazie ca acest Copos este "pacatos"! Cun poti sa fii atat de nesimtitit si sa conditionezi plecarea uni jucator LUAT GRATIS, doar daca i se platesc 62 mii de Euro? Pe ce criteriu. cum a stabilit suma? Dece 62 de mii si nu 6 mii sau.... cred, fara exagerarea, ca acest "pacatos"de Copos. a facut mai mul rau decat bine clubului Rapid! Uitati-va cum tine cu dintii de clucb, in timp ce se vaita ca "a ajuns la fundul buzunarului"...Daca ar avea bun simt, ar vinde actiunile asa incat si Rapidul sa poata avea un investitor serios, iubitor de fotbal, asa cum par a fi Porumboiu, Paszkani sau "gura bogata" de la Steaua

sandycelt
sandycelt  •  09 Iulie 2012, 16:03

Acum a ajuns si patron? coman asta minte de ingheata apele acum pe caldura asta cine se crede el da a scos bani din contul lui? de ce facut-o, te-a obligat cineva (daca prin absurd este adevarat)? Cum de iti aduci aminte de atitea si nu ca mai ai contract cu Rapid inca un an? Cam ce ai vrea sa pleci asa ca te-ai saturat ,dar cind sinteti in situatie inversa tipati (jucatorii), nu? Eadevarat ca o mare parte a suoprteriilor nu mai avem incredere in tine, dar poti sa fi si rezerva domnule coman ce scrie undeva ca e musai sa fi titular daca numai numele a ramas de tine? Acum mai fa o aroganta daca tot ai asa de multi bani si plateste si acest transfer , nu ar fi frumos? e greu sa fi patron,nu?

kily
kily  •  09 Iulie 2012, 13:50

copos are dreptate, dar trebuie sa scapam de cancerul coman!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează