FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Lovitură după lovitură » După Culio, CFR se pregătește să repatrieze încă un jucător important

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 iulie 2017 14:40

CFR Cluj continuă să dea tun după tun pe piața transferurilor. După ce s-au înțeles cu starul Ibrahima Balde, oficialii clujeni intenționează să repatrieze un atacant extrem de important din istoria clubului. 

Este vorba de senegalezul Modou Sougou, care, conform TV Sport ro, e curtat pentru o revenire la Cluj.

Ajuns la 32 de ani, el este legitimat la formația din Championship Sheffield Wednesday, în 2017 fiind împrumutat în Portugalia, la Moreirense. 

Modou Sougou a evoluat la CFR între 2011 și 2013, perioadă în care a reușit 11 goluri în 44 de meciuri.

După plecarea de la CFR Cluj, Sougou a evoluat în Franța, la Olympique Marseille și Evian, în Anglia, la Sheffield Wednesday și în portugalia, la Moreirense.

În această vară, CFR l-a repatriat pe argentinianul Emmanuel Culio, un alt jucător străin reprezentativ din istoria "feroviarilor".

3.000.000 €a fost suma pe care i-a plătit-o Olympique Marseille lui CFR Cluj în 2013 pentru transferul lui Sougou

1 trofeua cucerit Sougou la CFR Cluj: campionatul, în sezonul 2011-2012. Senegalezul a reușit în acea ediție 10 goluri în 33 de meciuri

CFR CLUJ

Veniri: M. Coman (Clinceni), Al. Vlad (Dnepro), Hoban (Hapoel Beer Sheva), Vera (Mirandes), Hamed (Pandurii), Balici (FK Sarajevo), Vinicius (Apollon Limassol), Pelayo (Elche), Bokila (Akhisar Belediyespor), Luchin (Levski Sofia), Culio, T. Moutinho (Mallorca), Cr. Manea (împrumut Apollon Limassol), Duka (RNK Split), Nistor (Dinamo), Ibrahima Balde (Reims)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
daniaania
daniaania  •  24 Iulie 2017, 15:16
Postat de rumunek pe 23 Iulie 2017, 17:58

Greu cu limba romana la Cluj. Post-revolutionar inseamna dupa 1989, cetatene. Adica 3 titluri, cu 1 mai mult decat Rapid. Si atat. Cum poti face vreo comparatie cu Dinamo sau Steaua, chiar daca scoti perioada G. Becali. Mai mult, echipa lui, legitima sau nu, are mai multe titluri decat pseudo-continuatoarea unei echipe disparute, denumita CFR. Apropo, acum ce inseamna acel CFR? Ati platit drepturi de folosinta catre MT?

Se vede ca esti frustrat si ciudos. CFR este si va fi o echipa competitiva pt. liga 1. Se doreste performanta aici iar cei ce conduc nu sunt pacalici la tv. !!! HAI CFR !!!

daniaania
daniaania  •  24 Iulie 2017, 15:11

Cu siguranta ne va ajuta din nou Sougou, ma bucur ca revine, stie liga 1. HAI CFR !!!! Suntem din nou pe val , vom lua campionatul !!!

945524225516928
Paul Hasas  •  23 Iulie 2017, 23:16
Postat de stark pe 23 Iulie 2017, 17:39

Ai dreptate, legea cu insolventa trebuie schimbata insa cu toate astea CFR a fost cea mai buna echipa din istoria fotbalului romanesc post revolutionar (nu comparam cu CSA Steaua Bucuresti care a castigat CCE si joaca acum in Liga a IV-a).

Prietene vorbesti pe langa....Cfr a făcut cele mai multe puncte în grupele CL dintre echipele românești și asta după ce a trecut de două tururi preliminare în ultimul trecând de Basel.... Și cine ar fi echipa care a făcut punte în C.L , FCSB care deține recordul de meciuri jucate în grupe fără victorie??? Punctele au fost făcute în E.L acolo unde ne este și locul...anul acesta sper să ajungem și acolo, la ce formă arată FCSB și Viitorul cred că anu acesta nu prindem nimic, de celelalte echipe nu are rost să vorbim sunt deja eliminate...

Vezi toate comentariile (18)
Comentează