FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Lovitură incredibilă: Dorin Rotariu revine în Liga 1! Candidata la titlu s-ar fi înțeles deja cu belgienii de la Brugge!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 17:49

Dorin Rotariu (23 de ani) este aproape de revenirea în Liga 1. Fostul dinamovist ar urma să îl înlocuiască pe Alexandru Mitriță, plecat în MLS. 

Rotariu este sub contract cu belgienii de la Club Brugge, dar împrumutat în Olanda, la Alkmaar.

Mijlocașul a fost la un pas de o mutare în liga secundă din Germania, la Arminia Bielefeld, dar transferul a căzut în ultima clipă. Internaționalul român nu a trecut vizita medicală. 

Oficialii Craiovei au pândit acest refuz și au acționat imediat, anunță TV Telekom Sport, sursă care afirmă că cele două cluburi au căzut la o înțelegere. În acest moment mai sunt de pus la punct doar detaliile dintre jucători și formația pregătită de Devis Mangia. 

10 meciuriare Rotariu pentru Alkmaar în acest sezon, marcând un gol

1.000.000 €este cota lui Rotariu, potrivit transfermarkt.de

De-a lungul carierei, Rotariu a mai jucat la Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge Brugge și Mouscron.

Vezi și: 

CSU Craiova și New York City, acord pentru transferul lui Alex Mitriță! Jucătorul a plecat să facă vizita medicală

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (46)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  02 Februarie 2019, 09:29

Fals!Jucatorul tocmai a declarat-preluat de ProSport-ca nu il intereseaza Liga lui Becali!Punct!

ray51
ray51  •  02 Februarie 2019, 08:16

Pe cine ajuta d-l M. Popescu?

daniel_stiintacraiova
daniel_stiintacraiova  •  02 Februarie 2019, 05:26
Postat de dinamo_fan pe 01 Februarie 2019, 20:51

e greu prin padurea cu troli sa scoatem esentialul din acest topic...si acela ca a picat testele fizice in Germania. aici sunt alte teste sau avem aparate sa te treaca snatos chiar daca urmeaza sa-ti dai duhul pe teren ? felicitari celor 2-3 de mai jos care si-au pus intrebarea asta. 2-3 intre troli pe 4 pagini.

Oare teste medicale nu a facut si la belgieni si olsndezi? Daca venea la Rinamo nu-ti mai puneai intrebari! E cunoscuta calitatea testelor medicale la voi ! RIP EKENG

Vezi toate comentariile (46)
Comentează