FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Lovitură pentru Adrian Mititelu! Surpriză la Curtea de Apel » Ce s-a întâmplat azi

Adrian Mititelu rămâne la închisoare
Adrian Mititelu rămâne la închisoare

Articol de - Publicat joi, 08 iulie 2021 19:12 / Actualizat joi, 08 iulie 2021 19:35

Adrian Mititelu (53 de ani) spera să fie eliberat astăzi, 8 iulie, când Curtea de Apel Craiova urma să soluționeze contestația în anulare admisă în principiu pe 9 iunie. Patronul FCU Craiova trebuie să mai aștepte încă o săptămână. Curtea a anunțat pe portalul just.ro că "stabileşte termen pentru deliberare şi pronunțare la data de 15.07.2021".

Apărătorii lui Mititelu au fost surprinși când au văzut că a fost schimbat completul de judecată, nu a mai fost același care a admis în principiu contestația de anulare pe 9 iunie.

Adrian Mititelu rămâne la închisoare

"Dacă s-a admis în principiu contestația de anulare, 90 la sută sunt șanse să se desființeze decizia de condamnare. Dacă se admite ca întemeiată, pasul următor, pe 8 iulie, se desființează decizia și se rejudecă apelurile cu toate părțile, iar Mititelu e pus în libertate.

Dacă se reia judecata, sunt și prescrise faptele, scapă sigur!", a declarat pentru GSP Florea Gheorghe, avocatul lui Mititelu. "Dacă nu va fi suspendată decizia, trebuie să execute pedeapsa și să se libereze condiționat", a mai explicat apărătorul patronului FCU Craiova, înaintea ședinței de astăzi.

Patronul lui FCU Craiova, de 8 luni la închisoare

Adrian Mititelu se află de opt luni închis la Penitenciarul Craiova-Pelendava. Patronul grupării FCU Craiova a fost condamnat de Curtea de Apel Craiova, la 5 noiembrie, la trei ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală în dosarul transferului lui Mihai Costea, de la U Craiova la FCSB, în 2011.

În toată această perioadă, Adrian Mititelu conduce clubul din penitenciar. Prin telefon. Inclusiv numirea lui Adrian Mutu ca antrenor a gestionat-o din detenție.

Cum dirijează Adrian Mititelu din spatele gratiilor activitatea FCU Craiova

Fiul său, Adrian Mititelu jr., 23 de ani, care a preluat funcția de președinte, îl ține la curent și despre cum se mișcă echipa și jucătorii nou transferați în amicalele din Slovenia.

"În timpul meciului am discutat și cu tata, cu anumiți impresari. Le-am transmis cum a evoluat echipa. Tata e OK, e puternic", a spus Adrian Mititelu, după eșecul suferit de FCU cu Hajduk Split, 1-2, în primul amical al verii.

Convorbirile sunt confidenţiale

Persoanele condamnate au dreptul să efectueze convorbiri telefonice de la telefoanele publice instalate în penitenciare, menționează Penitenciarul Craiova-Pelendava, într-un răspuns pentru Gazeta Sporturilor.

Potrivit legii, Adrian Mititelu poate lua legătura telefonic, pe cheltuiala Iui, cu cel mult 10 oameni din exteriorul penitenciarului, atât din țară, cât și din străinătate.

Rude, avocați sau alte persoane oficiale ale căror nume și numere de telefon sunt aprobate de directorul penitenciarului. Patronul FCU Craiova are dreptul zilnic la 10 apeluri, cu durata maximă cumulată de 60 de minute. Convorbirile au caracter confidențial.

Discuția pe care Adrian Mutu a avut-o cu patronul Adrian Mititelu, aflat în închisoare

Citește mai multe știri de actualitate:

Fotbalistul cu peste 50 de meciuri în Serie A, titularizat de Mutu în ultimul amical! „Achiziție foarte bună pentru FCU”

Anunț-șoc la FCU Craiova! Mircea Bornescu a părăsit echipa cu 10 zile înainte de startul sezonului

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (33)
jony_10
jony_10  •  09 Iulie 2021, 21:58

La Booveni cu voi

potec
potec  •  09 Iulie 2021, 16:06
Postat de kuba pe 09 Iulie 2021, 11:46

Ăștia sunt de adunătura, suporteri de rezultat! Mie scârbă cât de manipulați sunt de către cofetarul ala bătrân și cavalerul de mucava! Mai ales Eujenie cu 20 de conturi și cu cărare pesedistu’! Mare îți e Gra….Oltenia , Doamne!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kuba
kuba  •  09 Iulie 2021, 11:46
Postat de george.br pe 09 Iulie 2021, 08:40

Sa-si ia cu el si "trompetii" astia exaltati,sa se minuneze si altii de prostiile lor...

Ăștia sunt de adunătura, suporteri de rezultat! Mie scârbă cât de manipulați sunt de către cofetarul ala bătrân și cavalerul de mucava! Mai ales Eujenie cu 20 de conturi și cu cărare pesedistu’! Mare îți e Gra….Oltenia , Doamne!

Vezi toate comentariile (33)
Comentează