FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE

Lovitură pentru Denis Alibec! Mesajul pe care l-a primit de la Ioan Niculae în urmă cu puțin timp

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 octombrie 2018 19:10

Denis Alibec a revenit la Astra Giurgiu, a și reușit să înscrie, însă deocamdată e departe de forma de altădată. Va avea o nouă șansă de a demonstra la următorul meci, cu Hermannstadt.

Totuși, atacantul are și ceva emoții în privința salariului. Ioan Niculae ar fi discutat deja cu el și i-a transmis că îi va înjumătăți salariul în iarnă în cazul în care nu-l va vinde.

Cei doi ar fi avut o discuție clară în ultimele zile, anunță Fanatik. Patronul echipei i-a spus că salariul pe care îl are acum e greu de suportat, mai ales că resutul lotului nici nu se apropie de suma câștigată de Denis.

În acest moment Ioan Niculae plătește câte 100.000 de euro lunar timp de un an de zile FCSB-ului în contul transferului lui Denis Alibec, pe care îl vânduse roș-albaștrilor pentur 2 milioane de euro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
martinpen
martinpen  •  17 Octombrie 2018, 20:23

Cei doi ar fi avut o discuție clară în ultimele zile... Asta inseamna la voi frauda, cand scrieti in titlu "in urma CU PUTIN TIMP"...\

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close