FOTBAL  »  Superliga  »  RUBIN KAZAN

Lovitură pentru Hagi! Rubin Kazan, ofertă fabuloasă pentru un antrenor spaniol

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat luni, 23 mai 2016 13:33

Gheorghe Hagi era considerat favorit să preia din această vară formația Rubin Kazan, însă spaniolii anunță că rușii sunt aproape de a semna cu Javi Garcia, antrenor la Malaga.

Publicația spaniolă Marca informează că negocierile s-ar putea încheia în câteva zile și că antrenorului spaniol i-a fost oferit un contract pe 4 sezoane și un salariu anual de 4 milioane de euro.

Javi Garcia a antrenat Malaga în ultimele două sezoane, iar în luna martie a acestui an și-a prelungit contractul cu echipa spaniolă până în 2019.

Hagi s-a aflat în negoecieri avansate cu Rubin Kazan și ar fi dorit să facă echipă la conducerea echipei cu Gică Popescu. Acesta din urmă ar fi urmat să ocupe postul de director sportiv. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
387885818084898
Stefan Voicu  •  23 Mai 2016, 21:18

maaa nea steliane de unde esti si de unde vii? sa vb asa de Hagi?ancearca sa fii mai educat si cu bun simt .

811062562312962
Stelian Strambeanu  •  23 Mai 2016, 18:35

Vezi, ,,maiestate,, sau ,,rege,, ,pe la ei nu a ajuns vorba lingăilor din presa română, ăia care te linguşesc !!! Ei au vrut un antrenor nu un ,,rege,, , de ,,regi,, s-au săturat de mult, şi apoi au vrut un antrenor(nu jucător) cu ceva rezultate la care scuză-mă, nu prea corespunzi !!!! Mai găndeşte-te un pic, şi sigur vei reuşi acolo unde rezultatele ca antrenor vor confirma !!! Nu de la Viitorul vei ajunge mare antrenor !!!

helioglobalus
helioglobalus  •  23 Mai 2016, 17:44

Nu i-a zis nimeni prostului că la angajare se cere cazier? Nu se încurcă un club serios cu foștii și viitorii pârnăiași!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează