FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură pentru MApN! Previziune sumbră: "Stadionul Ghencea se va dărîma" » Provocare pentru Tudorel Stoica

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 mai 2015 15:24

Președintele de imagine al Stelei îi avertizează pe suporterii care vor să înființeze o nouă echipă cu privire la aspectul financiar. Helmuth Duckadam îi lansează și o provocare lui Tudorel Stoica și face o previziune sumbră despre stadionul Ghencea. 

"Nu ai cum să te organizezi așa, la o echipa ca Steaua trebuie să o iei de jos, cu o echipă mică, iar apoi să ajungi în Liga I. Ca să ajungi în prima ligă îți trebuie 7-8 milioane de euro ca să ții echipa. Îți trebuie și infrastructură, terenuri de antrenament, stadion.

Uitați-vă că sînt oameni de afaceri în România cu foarte mulți bani care nu mai bagă bani în fotbal pentru că aici se pierd bani. Mi se pare o idee aruncată în piață să facă valuri asta cu echipa nouă.

Ei nu s-au mulțumit cu ce au avut, aproape 1 milion de euro pe an, au deschis cutia Pandorei și nu mai știu cum sa o închidă. În 2-3 ani stadionul se va dărîma, se va degrada și nu va mai avea nici un sens dacă nu joacă nimeni acolo.

Dacă Tudorel Stoica vrea să cumpere 200 de acțiuni la noua echipă cumpăr și eu 200 de actiuni. Spun asta mai în glumă mai în serios. Eu dau 10.000 de euro. Dar să vină cu dovada că a dat banii ăștia", a spus Duckadam la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (31)
buerebuistas
buerebuistas  •  22 Mai 2015, 01:02

Duckadam se injoseste prea mult pentru Puscariasul mantuit JiJi, este regretabil sa-l vad in postura asta. Duckadam da dovada de ticalosie, fiindca ma indoiesc ca el nu stie ca stadionul din Ghencea, alaturi de cele din Giulesti si bulevardul Stefan cel Mare vor fi renovate din bani publici pentru cele 4 meciuri arondate Romaniei la Campionatul European din 2020.

lolica123
lolica123  •  21 Mai 2015, 08:45

Terminati ma cu *** asta cu armata... auzi, jean pavel viseaza sa cumpere echipa de la Gigi Becali... bai oameni buni, pai cine o sa ii dea lui banii ma? Zicea aseara ca vrea sa cumpere echipa cu loc in liga 1 :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

madskills
madskills  •  21 Mai 2015, 06:53
Postat de Lucian Menciu pe 21 Mai 2015, 00:18

Nedelcu Dan nu e chiar asa , nimeni nu modernizeaza Ghencea doar pentru 2 meciuri la Euro 2020 , Dukadam are dreptate , Ghencea in 2-3 ani va fi o ruina , iar cei care cred ca pot face o noua echipa nu are habar despre ce vorbeste , sa se uite in jur cum echipe mari sunt in pas de faliment si nimeni nu se ingramadeste sa investeasca , e pacat ca sa ajuns aici , si mai ales ca suporterii nu vor sa fie realisti ca Steaua fara Becali inseamna disparitie la momentul actual , iar generalii nu vor altceva decat banii echipei de fotbal si a lui Becali pentru a salva alte sectii sportive aflate la un pas de faliment , sa verifice cine nu crede cate sectii sportive mai exista la Steaua acum si cate erau acum 5 ani , dar asa e la noi , cand ceva merge bine se gaseste cineva sa strice iar prostimea e usor de manipulat ....

Poate ca intra stadionul in paragina, dar ASTA e si ideea. Apoi armata il vinde unei firme paravan detinuta de cine stie ce grangur din politica si acolo o sa apara un frumos complex de locuinte. Verdeata in jur este, armata este, deci o sa fie liniste si toata lumea fericita. Planul asta e facut de 2-3 ani, voi inca mai visati la fotbal si alte balarii. :)

Vezi toate comentariile (31)
Comentează