FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Lovitură pentru Oţelul » Gălăţenii vor începe noul sezon cu două puncte în minus

Articol de GSP - Publicat joi, 31 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 31 mai 2012 18:59

UPDATE 19:00 / Ionel Codoban, impresarul căruia Oţelul îi datorează peste 1 milion de euro, regretă cele întîmplate, dar spune că nu are nici o vină, singurii vinovaţi sînt oficialii gălăţeni care au ignorat toate citaţiile.  "Îmi pare rău ca s-a ajuns pînă aici. Dar dacă clubul nu plăteşte obligaţiile eu nu am nici o vină. Domnul Borş ştia de această decizie. Vor mai fi şi alte litigii. Clubul a primit toate citaţiile, dar se pare că nu le-a luat în considerare", a spus impresarul.

UPDATE 18:42 / Decizia depunctării echipei şi problemele financiare tot mai mari îl fac pe Dorinel Munteanu să se gîndească tot mai mult la despărţirea de Oţelul.

VEZI AICI MAI MULTE DETALII DESPRE POSIBILA PLECARE A ANTRENORULUI CARE A ADUS PRIMUL TITLU LA GALAŢI

UPDATE 17:47 / Marius Stan, preşedintele gălăţenilor, n-a fost deloc surprins la aflarea veştii că echipa sa urmează să fie depunctată: "Anticipam acest lucru, este voinţa acţionarilor care refuză cu bună ştiinţă să plătească datoriile către impresari, alţi oameni de afaceri care ne-au creditat sau furnizori.

Vor mai veni tăvălug peste noi astfel de decizii. Din păcate, personal nu am ce face. Aceşti acţionari vor să distrugă clubul şi încet, încet reuşesc acest lucru. Sînt datorii recunoscute de noi, pe care acţionarii refuză să le plătească deşi banii sunt în cont", a spus Marius Stan, conform Mediafax.

Comisia de Disciplină a FRF a decis, miercuri, penalizarea echipei Oţelul Galaţi cu două puncte în viitorul sezon, pentru datorii de 1,25 milioane de euro către impresarul Ionel Codoban.

Conform Mediafax, pe lîngă cele două puncte penalizare, Oţelul a primit interdicţie la efectuarea de transferuri, pînă la achitarea datoriei. Gălăţenii au avut ca ultim termen de plată data de 25 mai. Oţelul poate contesta decizia în cinci zile. Ionel Codoban spune că echipa va primi liber la transferuri în momentul în care îi vor fi plătiţi banii.

Citeşte şi: Cătălin Tolontan » Oţelul, milionarul cu banii blocaţi

Campioana din 2011 are mari probleme financiare, deşi în sezonul recent încheiat a participat în grupele Ligii Campionilor, încasînd de la UEFA 17,2 milioane de euro. Oţelul îşi poate pierde şi jucătorii importanţi care nu şi-au mai primit salariile de luni bune.

Marius Stan a anticipat chiar ieri această situaţie: "Putem fi depunctaţi pentru că nu ne plătim datoriile faţă de alte cluburi; putem fi declaraţi în insolvenţă pentru că nu ne plătim datoriile faţă de furnizori, şi asta nu pentru că nu avem bani, ci pentru că nu vor muşchii unora din conducerea clublui".

Sursă: Mediafax

"Anticipam acest lucru, este voinţa acţionarilor care refuză cu bună ştiinţă să plătească datoriile către impresari, alţi oameni de afaceri care ne-au creditat sau furnizori. Vor mai veni tăvălug peste noi astfel de decizii. Din păcate, personal nu am ce face. Aceşti acţionari vor să distrugă clubul şi încet, încet reuşesc acest lucru. Sunt datorii recunoscute de noi, pe care acţionarii refuză să le plătească deşi banii sunt în cont"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (91)
toader_emil
toader_emil  •  02 Iunie 2012, 01:24
Postat de bluevibess pe 01 Iunie 2012, 21:24

Wow....sunteti chiar tari.Probabi ca va admiram daca as fi putut sa inteleg prostia iesita din comun,dar se pare ca sunteti o gaura fara fund.

daca nu te superi spune-ne si noua cu ce esti tu mai presus decat un moldovean??? acum vb serios si fara injuraturi!! am recunoscut mereu ca imi pare rau de timisoara si de craiova si in general de echipele mari care dispar in fiecare an....pe cand tu cel ce te dai foarte destept te bucuri ca o sa dispara otelul asa cum a disparut craiova asa cum voi sunteti in b.....deci tu banatean superior moldovenilor preferi sa vezi un meci de fotbal CHIAJNA-GAZ METAN SEVERIN in loc sa vezi timisoara -craiova sau otelul-timisoara!!! asta e daca asa gandesti tu .....oricum noi suporterii otelului va respectam intr-o oare care masura!!!!

bluevibess
bluevibess  •  01 Iunie 2012, 21:24
Postat de toader_emil pe 01 Iunie 2012, 18:59

noi am castigat titlul ma voi sunteti in b....poate venim si noi in b cat de curand dar totusi noi am castigat titlul :)))

Wow....sunteti chiar tari.Probabi ca va admiram daca as fi putut sa inteleg prostia iesita din comun,dar se pare ca sunteti o gaura fara fund.

toader_emil
toader_emil  •  01 Iunie 2012, 19:00
Postat de bluevibess pe 01 Iunie 2012, 12:14

Nici nu ma mir.Poftim un moldovean.Cred ca acum reiese faptul ca toti sunteti la fel,la galateni ma refer.Inculti,analfabeti,prosti.

suntem la fel ca si voi mai marlete cu dresuri de timisoara :)))) pardon harlete:)))

Vezi toate comentariile (91)
Comentează