FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Lovitură pentru stelişti » Nike a retras toate produsele cu vechea siglă. Sînt aşteptate noile echipamente

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 21:31

Suporterii Stelei nu mai găsesc în nici unul dintre magazinele deţinute de sponsorul tehnic Nike, în Bucureşti, produse ale echipei cu însemnele pe care campioana le-a pierdut în instanţă în faţa Ministerului Apărării Naţionale.

Nu mai există nici un tricou care să conţină vechea siglă, dar nici alte produse, de exemplu şepci şi treninguri cu logoul Stelei.

Au siglă titulară! Au şi siglă rezervă
Prima dintre ele e cea dezvăluită de Gazeta Sporturilor acum două zile şi cea care va fi şi imprimată pe tricouri, cea de-a doua aduce cu logoul pierdut în instanţă şi e o variantă de rezervă pe care clubul vrea să o deţină.

Ceea ce Gazeta Sporturilor a publicat în exclusivitate în prima zi a săptămînii a fost confirmat ieri de site-ul oficial al OSIM. Pagina de net a Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci a publicat cele două embleme pe care Steaua le-a depus pe 9 ianuarie.

Sigla rotundă va fi pe tricouri
Prima dintre ele este cea care a fost dezvăluită de ediţia tipărită a GSP acum două zile. Aceasta va fi şi cea pe care jucătorii o vor purta pe tricouri, conducerea clubului decizînd deja să ceară sponsorului tehnic Nike să o imprime pe echipament.

Respectiva emblemă, sub forma unui cerc, în interiorul căreia e o stea în 8 colţuri, plus iniţialele " fcsb", va fi practic sigla titulară a clubului, în cazul în care OSIM va da un răspuns favorabil, în decurs de două săptămîni, că poate fi înregistrată şi folosită.

Cîte 8 colţuri pentru fiecare 10 campionate :)
Steaua a apelat şi la o variantă de rezervă, tocmai pentru a se asigura că măcar una dintre cele două depuse va fi acceptată şi va avea cu ce să o înlocuiască pe cea pierdută. Dacă şi aceasta va primi OK-ul OSIM-ului, atunci va deveni cea de rezervă. Ea aduce, ca formă, cu cea pe care echipa a folosit-o în perioada 2003-2014.

Pe lîngă designul asemănător, forma fiind asemenea unei inimi, conţine inclusiv cele două steluţe de deasupra emblemei: cîte una pentru fiecare 10 campionate, dar de data asta în 8 colţuri.

7 sigle a avut Steaua în decursul celor peste 67 de ani de istorie

"Şi cu vechea siglă şi fără, lumea tot de Steaua ne va şti, aşa că nu văd nici o problemă" (Helmuth Duckadam, preşedinte de imagine Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (38)
mariuss72
mariuss72  •  14 Ianuarie 2015, 11:49

Vai, ce mai vinde acum copilul obez al lui Mustata? Nu mai are el rufe in culori vii, bune de purtat la nunti si botezuri, ntz, ntz, ntz.

1984adrian
1984adrian  •  14 Ianuarie 2015, 11:45
Postat de inginerul. pe 14 Ianuarie 2015, 11:37

Ma uit la comentariile lor si nu imi vine sa cred ce specimene misuna pe gsp (indiferent de echipa cu care simpatizeaza). La un moment dat devine extrem de plictisitor incercarea oricarui dialog cu acesti indivizi.

Ba trebuie sa crezi. Astia sunt viitorii jihadisti. Din cate imi aduc aminte, pasarica asta care se da macho pe aici il ameninta pe behaitoarea, spunandu-i ca are un prieten negru cu p... mare si ca il va pune sa il violeze, semn ca omul umbla in cercuri dubioase. Nu ma mira, avand in vedere ca si valah umbla dupa baieti. Cine se aseamana se aduna. Astia sunt nebuni.

inginerul.
inginerul.  •  14 Ianuarie 2015, 11:39
Postat de dash.berlin pe 14 Ianuarie 2015, 11:28

:)))))))))))))))))))))) Doamne fereste de asa ceva :))))))))))))))))) ://analfabeti.ro/tag/tia-sau-ti-a Tu chiar esti PROST clonache :|

Te faci de ras. Penibilule !

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close