FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Lovitură uriașă pentru FCSB! Ultrașii se întorc alături de echipa lui Gigi Becali + AS47 îl contrazice pe Mustață

Gheorghe Mustață a anunțat reunirea Peluzei Nord +16   FOTO
Gheorghe Mustață a anunțat reunirea Peluzei Nord

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 mai 2020 18:52

O parte din Peluza Nord a revenit în acest an alături de FCSB. Acum, Gheorghe Mustață, unul dintre liderii suporterilor vicecampioanei României, anunță reunirea galeriei.

De asemenea, Mustață a declarat că a „semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud”, susținătorii formației CSA Steaua din Liga a 4-a. AS47 a negat ulterior informația.

+12 FOTO

Ultrașii se întorc alături de FCSB: „Punem iar steagul în peluză”

„În scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut în această perioadă cu prietenii de la Nucleo și apoi mai rămâne să readuc Titan Boys. Atunci când suntem toti punem iar steagul în peluză. Vom face un banner pentru prietenul nostru, regretatul Rică, va fi cu noi la fiecare meci. Insurgenții vin și ei cu steag.

Zilele acestea va fi redeschis magazinul online, unde membrii Asociației vor avea reducere 20 la sută la produse. Vom avea și site, și televiziunea online a Asociației. Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom ataca în vreun fel. Nu uităm că împreună am facut istorie, atmosferă cum nu s-a mai văzut în altă parte”, a spus Mustață la Radio Sport 1.

AS47 neagă afirmațiile lui Gheorghe Mustață: „Încă o minciună”

Imediat după dezvăluirile lui Mustață, Asociația Steliștilor 1947 a reacționat prompt pe pagina de Facebook:

„Pe scurt: nu exista un Pact de neagresiune între Steaua și fcsbiști, este încă o minciună în lungul discurs al unor oameni ce doresc cu orice preț să nu se respecte sentințele instanțelor de judecată. Dacă vă întrebați «există cineva în clubul din Berceni care nu este certat cu legea?», răspunsul este «nu!», deoarece până și avocatul Virgil Boglea este acuzat de complicitate la trafic de influenţă şi la cumpărare de influenţă, fapt pe care îl aflăm din singurul rezultat care se poate găsi despre el pe net: «Procurorii DNA l-au trimis în judecată pe Virgil-Bogdan Boglea, avocat stagiar în Baroul Bucureşti, după ce acesta a ajutat o persoană să pretindă bani de la un om de afaceri pentru a interveni pentru urgentarea eliberării unei autorizaţii»”

Posted by AS47 on Saturday, May 9, 2020

VIDEO Nu e Talpan Arena! » Fanii au votat pe GSP cum ar trebui să se numească noul stadion din Ghencea

Citește mai multe știri despre FCSB:

Avocatul FCSB vine cu propria versiune: „Suporterii au fost induși în eroare. FCSB poate juca în Ghencea”

Episod dureros pentru un fotbalist în derby-ul FCSB - Dinamo: „M-a tăiat un telefon aruncat din tribune. A curs sânge!”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (129)
flojo
flojo  •  10 Mai 2020, 10:48

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

felix_grandet
felix_grandet  •  10 Mai 2020, 10:24
Postat de alex_1973 pe 10 Mai 2020, 10:16

Inca o minciuna GSP care publica stiri neconfirmate.Domnilor aveti numerele de telefoane din Peluza sud.Daca vreti sa verificati o stire puteti suna..Niciodata nu vom semna ceva cu grupul de puschariasi.Pe noi nu ne intereseaza banii lui Gigi.

Bineînțeles că o echipă cu tradiție și performante, ca Steaua, nu se poate asocia cu un club infractor, ca FC FCSB. Abureli GSPiste, pt prostovani. FC FCSB e agresoarea Stelei București. Cele 2 echipe sunt în conflict deschis în tribunale. Doar prostii pot vedea "împăcări". :))

mioriticul
mioriticul  •  10 Mai 2020, 10:23
Postat de johnwick_chapter3 pe 09 Mai 2020, 23:54

Ai cu ține din varii motive. Eu țin cu Alba Blaj la volei, că joacă gagică-mea acolo. Da pe prostalii care țin cu o echipă care joacă prin curtea liceelor sportive din București, nu-i înțeleg, și basta.

Abigylo, lasă tu vrăjeala. Știm toți ca gagică-ta e random.

Vezi toate comentariile (129)
Comentează