FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitura verii pe piața transferurilor în această vară în Liga 1! Unde ar putea juca Sânmărtean în acest sezon: "Ni-l dorim"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 iulie 2016 13:15

Lucian Sânmărtean este liber de contract, iar șansele ca acesta să revină la Steaua sunt destul de mici, asta pentru că Mihai Stoica nu este de acord cu aducerea sa.

MIjlocașul central are ușa deschisă la Astra Giurgiu, unde Dani Coman a promis că va discuta cu agentul acestuia, Anamaria Prodan.

"Ne-am dori un jucător precum Lucian Sânmărtean. Îl cunosc de când eram copii. E un jucător de mare valoare. Un talent că Sânmărtean se naşte o dată la 100 de ani.

Vom avea o discuţie cu el, cu agentul lui, apoi vom vedea dacă va veni sau nu. Cert este că ne dorim un fotbalist precum este Sânmărtean", a spus Dani Coman la televiziunea sportro.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 21:22
Postat de haideusicfr pe 25 Iulie 2016, 20:30

***

OK am inteles ..*mesajul* : traiasca armata rosie ..*eliberatoare* .E bine acum ?

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 20:30
Postat de steaua.armata.rosie pe 25 Iulie 2016, 16:38

Nu ne intereseaza asta. Noi avem nevoie de Budescu. Daca zice ca se duce la Astra mergem cu tancurile sovietice sa îl aducem cu forta la Bucuresti; asa cum faceam pe vremuri cînd luam tot din tara. Asa am strîns atatea titluri de campioni. TRAIASCA ARMATA ROSIE ELIBERATOARE

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

haideusicfr
haideusicfr  •  25 Iulie 2016, 20:27

Ryan Giggs a jucat la Manchester United pana la 40 de ani.Nu i-a spus nimeni ca e batran etc.Cum e la noi.A fost un jucator emblema al lui United si l-au patrat.La ora actuala Steaua nu are un jucator de valoarea lui Sanmartean.OK ,sa joace Steaua cu Pintilii si altii ca el ,iar Sanmartean sa plece la Astra.Acolo mai e unul bun,Techeira. P. S .Imi aduc aminte ca acum vreo cativa ani buni Deac era mai bun ca si Sanmartean.Iar asta la Bacau i-a rupt piciorul prin piedica de la spate la marginea terenului in mai multe locuri.A fost o *** atunci.Nu cred ca apatit mare lucru.Dar nici Deac n-a mai jucat dupa refacere ca inainte.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close