FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Lovitura zilei în Liga 1! Trădare între rivale! Dinamo aduce un fost jucător al Rapidului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 august 2016 12:09

Dinamo a mai bifat azi o achiziție. Plecarea lui Paul Anton a lăsat postul descoperit, așa că formația din "Ștefan cel Mare" l-a adus pe Raul Costin.

Proaspăt plecat de la Rapid, mijlocașul de 31 de ani a semnat azi cu echipa lui Ioan Andone, ceea ce înseamnă că aducerea lui Dan Nistor nu mai este de actualitate.

Jucătorul s-a antrenat deja cu noii colegi, anunță DigiSport.

"Am avut de pierdut, este destul de greu, pentru că toate echipele și-au făcut loturile. Mă antrenez cu cei de la Clinceni, am jucat acolo acum vreo 13 ani.

Pentru mine este prea mult liga a 5-a, încă pot evolua la un nivel ridicat”, spunea Costin în urmă cu câteva zile pentru sursa citată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (101)
zizu
zizu  •  03 August 2016, 20:31
Postat de utraian pe 03 August 2016, 14:33

Eu il tin minte pe ciudat , cum executa 11 m cu 2 m elan, iti dai seama ce elan iti da tie.

uitesi la sondajul astorade la site cu cine va castiga campionatul......:)...au mers pe bune in prima parte iar cand au vazut ca dinamo e in fata rau....pur si simplu nu au mai inregistrat voturile ptr dinamo...abea mai urca un procent odata pe saptamana....in schimb au pompat masiv la fcsb....! site pro fcsb!

zizu
zizu  •  03 August 2016, 19:51
Postat de utraian pe 03 August 2016, 14:08

Bv ma *** , esti primul dinamovist caruia nu ii am de reprosat la gramatica.. Asta e rar, la 300 de ani tata.

adica detine recordul de meciuri fara victorie in CL? cei mai putini spectatori la un meci de CL?singurul club din lume cu conducere cu cazier? clubul cu cei mai multi scriitori infractori?

zecs93
zecs93  •  03 August 2016, 19:15

*** andone de prost ce esti, nu il mai aduci pe nistor cand ai auzit ca trebuie sa-i dai 300 de mii, nici liber de contract daca il declarau azi liber nu puteai sa astepti, ne-ai incurcat cu un pensionar amarat, macar daca era de valoare dar raul costin in ultimii ani a facut doar act de prezenta pe la echipele la care a fost, rushine baaaa, ti-ai dat capitanu pe 200 de mii in spania, am crezut ca aduceti unu de valoarea lui anton sau chiar mai bun cum era dan nistor, rusineee staff amator !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (101)
Comentează