LIGA 1  ·  TRANSFERURI

Lovituri

Articol de , - Publicat miercuri, 20 februarie 2008 00:00

Rednic a rezolvat ieri transferurile lui Salou şi Ahmed Moslem. Ambii sînt împrumutaţi şi vin azi în România. Rapid aşteaptă jucători noi, cu trei zile înaintea meciului cu U Cluj. Mircea Rednic a dat un ultimatum luni: "Am o ofertă din Belgia de un milion de euro! N-aş vrea să plec, dar trebuie să înţeleagă toată lumea că avem nevoie de întăriri!". Ziua de ieri i-a adus "Puriului" doi jucători, pe Ibrahim Salou şi pe Ahmed Abou Moslem, ambii fiind aşteptaţi azi în Bucureşti.

Salou (29 de ani) e atacant şi "Puriul" negociază pentru el de două luni. Antrenorul l-a convins pe vîrful ghanez de la FC Bruges ieri, chiar în ziua în care africanul trata şi cu ungurii de la Zalaegerszeg. Varianta asupra căreia au convenit cluburile este aceea a unui împrumut pînă la sfîrşitul campionatului, cu drept de transfer definitiv din partea giuleştenilor.
Pentru egipteanul Ahmed Moslem (26 de ani), fundaş stînga, Rednic a bătut palma încă de luni seară cu impresarul jucătorului şi "faraonul" va ajunge şi el astăzi la Pro Rapid, tot sub formă de împrumut pe cinci luni. Moslem era în dizgraţie la Strasbourg, pentru care a jucat un singur meci ca titular în această ediţie din prima ligă franceză.

"Da, miercuri vin să semnăm contractul! Sper să nu mai existe probleme şi să ajut Rapidul să cîştige campionatul"

Ibrahim Salou

500.000 de euro e suma pe care o va achita Rapid pentru Salou în vară, dacă africanul confirmă în Giuleşti

5 trofee a cîştigat Ahmed Moslem în carieră: de două ori campionatul Egiptului, o dată Cupa, cu Al Ahli, şi a triumfat în două rînduri la Cupa Africii cu "naţionala"

Record pentru Belgia

Propunerea de un milion de euro pe care Rednic o are din Belgia l-ar transforma în cel mai bine plătit antrenor din campionat. Ariel Jacobs (Anderlecht) şi Jacky Matthisjen (FC Bruges) sînt acum recordmenii salariilor, cu cîte 500.000 de euro. "Puriul" cîştigă în Giuleşti 300.000 E anual.

Cuplu din Africa
Giuleştenii vor ataca titlul cu un atac compus din doi africani, camerunezul Boya alături de ghanezul Salou. Rezervele celor doi sînt Ranko Despotovici, pentru care s-au plătit 1,25 milioane de euro Vojvodinei Novi Sad, şi Lucian Burdujan, cel mai bun marcator de la Rapid, cu 8 goluri în prima parte a sezonului.Florin Salam a chemat toate televiziunile să facă un anunț important în fața spitalului: 'Pur și simplu suntem disperați'
Libertatea
Comentarii (7)
 •  20 Februarie 2008, 11:58

O avana

 •  20 Februarie 2008, 11:40

Burdujan e mai buni ca amandoi.

 •  20 Februarie 2008, 10:44

rednic tie cat ti-a iesit comision la venirea celor doi?

Vezi toate comentariile (7 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
12:00 Snooker
Campionatul Mondial de Snooker
Eurosport
22:00 Optimi UCL
Manchester City - Real Madrid
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
22:00 Juventus - Lyon
Juventus - Lyon
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1