FOTBAL  »  Superliga  »  LPF

LPF a anunțat echipa etapei #6 din Liga 1! FCSB dă cei mai mulți fotbaliști după succesul din derby

FCSB are cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei
FCSB are cei mai mulți fotbaliști în echipa etapei

Articol de GSP - Publicat marti, 06 octombrie 2020 15:46 / Actualizat marti, 06 octombrie 2020 15:56

LPF a anunțat cea mai bună echipă a etapei cu numărul 6 din Liga 1, formată din fotbaliștii cu cele mai bune prestații în ultima rundă a campionatului intern.

FCSB, care s-a impus în derby-ul etapei, 3-2 cu Dinamo, are cei mai mulți jucători, 4. Singura echipă care se mai poate lăuda cu mai mult de o prezență în echipa schițată de LPF este Universitatea Craiova, cu 2 fotbaliști. 

Iată echipa propusă de LPF, într-un sistem 3-4-3: Andrei Vlad (FCSB) - Mihai Bălașa (Universitatea Craiova), Ousmane Viera (Hermannstadt), Iulian Cristea (FCSB) - Cristi Bărbuț (Universitatea Craiova), Vadim Rață (Chindia), Istvan Fulop (Sepsi OSK), Florin Tănase (FCSB) - Dennis Man (FCSB), Kevin Luckassen (Viitorul), Jefte Betancor (FC Voluntari)

Antrenorul etapei a fost Emil Săndoi, al cărei echipă, Chindia, a câștigat cu 2-0 la Botoșani.

Cum motivează LPF alegerile făcute

  • Andrei Vlad (FCSB / 21 de ani) - Tânărul portar al roş-albaştrilor a avut trei intervenţii fantastice, dovedind şi în acest meci că este într-o creştere de formă.
  • Mihai Bălaşa (Universitatea Craiova / 25 de ani) - Evoluţiile bune din acest start de sezon l-au readus în circuitul primei reprezentative. El şi Marius Constantin formează acum unul dintre cele mai solide cupluri de fundaşi centrali din Liga 1.
  • Ousmane Viera (FC Hermannstadt / 33 de ani) - Căpitanul sibienilor a deviat decisiv pentru golul marcat de Jo Santos Oliveira. Este unul dintre străinii care s-au impus în Liga 1, competiţie în care a ajuns la 213 prezenţe.
  • Iulian Cristea (FCSB / 26 de ani) - A avut un meci greu, dar a făcut faţă cu brio, câştigând multe dueluri cu adversarii. În plus, a înscris primul său gol din acest sezon.
  • Cristi Bărbuţ (Universitatea Craiova / 25 de ani) - A marcat singurul gol al meciului. A fost a 14-a reuşită din contul său în 170 de meciuri disputate în CASA Liga 1.
  • Vadim Raţă (Chindia / 27 de ani) - Mijlocaşul moldovean a depus un efort fantastic pe toată durata partidei. În plus, a finalizat cu gol o acţiune personală frumoasă.
  • Istvan Fulop (Sepsi OSK / 30 de ani) - Este un jucător exponenţial pentru covăsneni, în tricoul cărora a strâns 75 de meciuri în campionat şi a marcat de 14 ori, ultima reuşită fiind izbutită în meciul cu FC Argeş.
  • Florin Tănase (FCSB / 25 de ani) - A făcut un meci mare! Pe lângă cele două goluri marcate, şi-a ajutat mult şi colegii din defensivă. Este un lider, un jucător aflat într-o perioadă foarte bună din carieră.

Toate rezultatele etapei cu numărul 6 din Liga 1 pot fi văzute aici

  • Dennis Man (FCSB / 22 de ani) - Este unul dintre cei mai tehnici jucători din campionat. A contribuit la două dintre cele 3 goluri marcate de roş-albaştri.
  • Kevin Luckassen (Viitorul / 27 de ani) - Este atacantul de care dobrogenii aveau nevoie. Cu un fizic impresionant, vârful constănţenilor pune multă presiune pe apărările adverse. A înscris de trei ori în cinci meciuri jucate pentru Viitorul.
  • Jefte Betancor (FC Voluntari / 27 de ani) - Titularizat pentru întâia oară de Mihai Teja, vârful ilfovenilor a făcut un meci perfect: a marcat de două ori şi a scos un penalty!
  • Emil Săndoi (Chindia / 55 de ani, FOTO) - Târgoviştenii au luat patru puncte din deplasările cu CFR Cluj şi FC Botoşani. Un rol important în parcursul bun înregistrat de dâmboviţeni îl are Emil Săndoi, care a format în scurt timp o echipă competitivă, foarte bine aşezată în teren.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Mario Camora nu regretă nimic din aventura în România: „Cum să-mi pară rău că n-am mers la FCSB?”

Spectacol în ultima zi de mercato din Liga 1! Lovituri date de Craiova, CFR Cluj, Astra și Dinamo + FCSB a spus pas!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
demolarii
demolarii  •  06 Octombrie 2020, 18:47

Puteau sa-l treaca și pe arbitru pe lista. Tot de la Fcsb. În trecut, Federația engleză de fotbal , suspenda jucătorii care a pacaleau arbitri pentru comportament nesportiv. Si astfel, fără VAR, au educat sportivi si au castigat încrederea investitorilor,sponsorilor si a spectatorilor, ajungând la ce este astăzi Premier League. Dar cand o echipă e avantajata pe fata, ca și în cazurile : Brichetă, Valiza , Neaga sau Vlad, care e credibilitatea Ligii I? Ce mare mândrie că arbitrii români arbitreze bine in meciuri internaționale? Vor avea credibilitatea de a fi delegați la finale, când in campionat ei arbitreze asa? UEFA sau Fifa nu sunt la curent? ......

180761176859242
Traian Pavelescu  •  06 Octombrie 2020, 17:37
Postat de vasi1986 pe 06 Octombrie 2020, 17:11

Ati uitat sa-l treceti pe Petrescu in echipa etapei, a fost cel mai bun jucator al fcsb-ului..

Tupeul cățelușilor insolvenți depășește cu mult ridicolul absolut! Petrescu a tras cât a putut de mult la căruță echipei militienesti in repr a I-a. Gol anul a fost iertat de roșu in min 12 și catelusii (obișnuiți de la apariția lor sordida in 1948, cu pomeni, plocoane, tribut, de la arbitrii) au primit cadou un penalty hazliu in min 26! Greșelile pro-Steaua s-au produs la sfârșit de meci in min 75, fiind tot doua: penalty similar cu cel acordat in min 26 și roșu care nu trebuia acordat, dar se impunea in min 12! Așa ca acest cor al bocitoarelor strânse pe lângă cazarma sportiva sovietoida din Ștefan cel Mare este complet penibil!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează