FOTBAL  »  Superliga  »  REGULAMENT

LPF a cerut modificarea regulamentului cu 2 zile înainte ca Viitorul să câștige campionatul! Dezvăluirile făcute de Burleanu: "A coincis cu scandalul"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 mai 2017 16:39

Răzvan Burleanu, preşedintele FRF, a vorbit despre scandalul dintre Viitorul şi FCSB, cu privire la câştigarea campionatului.

Burleanu a precizat că LPF a solicitat schimbarea regulamentului, chiar în momentul în care a izbucnit scandalul dintre cele două formaţii, cu două zile înainte de finalul play-off-ului.

"Din 2014, noi ca Federație, am renunțat la organizarea tuturor competițiilor în sistem play-off și play-out, astfel că a rămas o singură competiție disputată astfel, la nivelul Ligii 1.

Propunerea pe care am primit-o, de modificare a regulamentului, a venit din partea Ligii, în schimb, cu două zile înainte de finalizarea play-off-ului. A coincis cu scandalul iscat de FCSB. Din punctul meu de vedere, FC Viitorul Constanța este campioana României iar FRF va apăra această cauză.

În toată această perioadă, 2014-2017, au existat nenumărate grupuri de lucru, în care reprezentanți ai Ligii, ai sindicatului, ai AFAN-ului, au fost prezenți. Nimeni nu a sesizat și nimeni nu a venit cu nicio propunere. Dacă Liga Profesionistă de Fotbal și Federația Română de Fotbal își vor face apărarea împreună, șansele ca FCSB să câștige la TAS sunt minime", a spus Burleanu la TV Digi Sport.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (23)
indolentu
indolentu  •  24 Mai 2017, 20:00
Postat de khal_37 pe 24 Mai 2017, 19:12

De ce burleanu in calitate de presedinte frf isi da cu parerea citez:,, Dupa parerea mea Viitorul este campioana''?? Si regulamentele tovarase presedinte?

tovarase murg lpf ie supusa regulamentelor frf deci d aia vorbeste a lu burleanu intelegi?ori iarba nu ti place

khal_37
khal_37  •  24 Mai 2017, 19:12

De ce burleanu in calitate de presedinte frf isi da cu parerea citez:,, Dupa parerea mea Viitorul este campioana''?? Si regulamentele tovarase presedinte?

khal_37
khal_37  •  24 Mai 2017, 19:11
Postat de fangigi pe 24 Mai 2017, 19:02

Va rugaaaaaam, dati-le titlul gigistilor pana nu-si fac harakiri pe aici!:))))

RIP

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close