FOTBAL  »  Superliga  »  PLAY-OUT

LPF a publicat programul ultimei etape, iar Dinamo e fără scăpare! Meciurile se joacă mâine

LPF a publicat programul ultimei etape, iar Dinamo e fără scăpare
LPF a publicat programul ultimei etape, iar Dinamo e fără scăpare

Articol de - Publicat marti, 04 august 2020 11:35 / Actualizat marti, 04 august 2020 11:46

Liga Profesionistă de Fotbal a anunțat programul ultimei runde din play-out. Toate meciurile se vor disputa miercuri, 5 august, de la ora 17:00. 

Federația Română de Fotbal a postat un comunicat pe site-ul oficial prin care anunță că barajul de menținere / promovare în Liga 1 se va juca pe 9 și 12 august, decizie care o afectează direct pe Dinamo, echipă cu 5 meciuri restante. În aceste condiții, LPF a fost obligată să modifice programul rundei cu numărul 14 din play-out. 

Programul rundei #14 din play-out:

  • Dinamo – FC Viitorul
  • Sepsi OSK – Academica
  • FC Hermannstadt – Politehnica Iași
  • Chindia – FC Voluntari
    toate meciurile se joacă miercuri, de la ora 17:00.

Clasament play-out Liga 1:

Ce se întâmplă cu Dinamo

FRF a respins ieri solicitarea LPF de prelungire a sezonului în play-out, astfel că retrogradatele și formația care va evolua la baraj se vor stabili printr-o decizie arbitrară sau se va acționa planul de urgență, agreat și de Burleanu, trecerea imediată la formatul cu 16 echipe.

Cum nu toate echipele vor avea același număr de meciuri disputate, atunci criteriul prin care se va face departajarea cluburilor va fi unul ales de LPF și el trebuie validat de Comitetul Executiv, așa cum s-a procedat în cazul partidei Craiova - CFR, cu scenariul cu prelungiri și penalty-uri în caz de egalitate.

Vezi AICI toate scenariile posibile de terminare a sezonului

Gigi Mulțescu, după meciul câștigat cu FC Voluntari

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1:

Anamaria Prodan, enervată de declarațiile lui Gică Popescu: „Ce să zică Ștucan, când aude că Hagi joacă cu juniorii? E jenant pentru fotbalul românesc!”

Agentul lui Nicolae Stanciu îi transmite lui CFR Cluj să-și ia gândul de la jucător: „Va rămâne acolo să facă performanță!”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (193)
486296171535958
Nelu Stanciu  •  05 August 2020, 12:35

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  04 August 2020, 22:49

Scaparea noastra e tas stati linistiti

1017090258411544
Ciprian-Marius Hutupasu  •  04 August 2020, 21:31
Postat de Gica Gica pe 04 August 2020, 17:57

dar ar merge si sa promoveze primele 4 direct din liga 1 si a 5-a di Liga 2 sa joace baraju cu Iasi de pe locul 12. Si In acest caz locul 14, Chindia, si locul 13 Dinamo ar retrograda., ca in varianta oficiala , regulata, normala!

Gica Gica e corect ceea ce zici tu, dar isi pierde din logica, maresti la 16 sistemul competitional din Liga 1 ca sa salvezi Dinamo nu ca sa ingropi Dinamo, Iasiul, echipe cu o medie de rating cat de cat bunicica, aducand in locul lor echipe gen Mioveni, Turris, echipe cu o medie de rating inexistenta, si in cazul asta te intreb eu ce rost mai are sa maresti sistemul competitional la 16 echipe ??? Daca arunci echipe cu rating bun si pui in locul lor echipe cu rating inexistent... mai bine nu mai maresti deloc sistemul competitional si asta este, Dinamo, Chindia cad direct, Iasiul la baraj si nu mai plange nimeni dupa bani.

Vezi toate comentariile (193)
Comentează